Lifestyle

Top 3 Favoriete Kerstfilms

Vanavond is het alweer kerstavond, wat gaat de tijd toch snel! Ik kijk niet zo vaak films, maar er zijn een paar die me erg zijn bijgebleven en die ik nog steeds erg leuk vind. Daarom wil ik deze graag met jullie delen.


Home Alone is denk ik algemeen bekend! Het eerste deel kwam overigens voor mijn geboorte uit, want dat stamt uit 1990 en ik ben in 1994 geboren. Hoe dan ook, vooral het eerste deel blijft het leukst. Het was vroeger grappig en nu nog steeds!


How the Grinch stole Christmas. Ja deze is mij ook heel erg bijgebleven! Ik kwam er overigens pas heel laat achter dat Taylor Momsen het kleine meisje Cindy Lou Who speelt. Maakt de film nu wat extra leuk voor mij haha!


And last but not least, The Polar Express. Deze heb ik wat minder vaak gezien dan de andere twee, maar ik vind het wel een hele mooie film!

Hoewel ik over het algemeen liever series kijk dan films, vind ik het wel leuk om zo nu en dan een film te kijken. Zeker met kerst!

Wat is jouw favoriete kerstfilm? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Top 3 Favoriete Kerstfilms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.