Inspiratie, Lifestyle

Top 10 meest gelezen artikelen van 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste uren van 2017 gaan in en dat betekent dat het tijd is om te kijken wat de top 10 meest gelezen artikelen is op mijn blog. Elk jaar ben ik weer benieuwd welke artikelen het meest gelezen zullen zijn en ik blijf me iedere keer verbazen!

10. Trots zijn op je doorzettingsvermogen

Al voor de derde keer op rij staat het artikel trots zijn op je doorzettingsvermogen in de top 10. Blijft bijzonder dat ie er nog steeds in staat, al staat hij ditmaal niet zo hoog meer.

9. Recensie Afblijven – Carry Slee
Afblijven

Op nummer 9 een recensie, namelijk die van het boek Afblijven van Carry Slee! Leuk om te zien dat ondanks het boek aardig gedateerd is, er nog veel gezocht wordt naar de recensies!

8. Ik lees regelmatig kinderboeken en schaam me er niet voor.

Het artikel ik lees regelmatig kinderboeken en schaam me er niet voor, publiceerde ongeveer twee weken geleden. Ook dit artikel werd goed ontvangen door jullie! Ik kreeg vooral via Facebook een hoop reacties van andere volwassenen die ook met liefde kinderboeken lezen!

7. Zwart op zwart fotografie
zwart op zwart fotografie

Zwart op Zwart fotografie was een opdracht die ik moest doen voor school. Ik vond het resultaat zo gaaf, dat ik het besloot te delen op mijn blog.

6. Boektoppers die ik las in 2017

Het artikel van gisteren, boektoppers die ik las in 2017 heeft ook een plek in deze top 10. Wauw dat had ik niet verwacht!

5. Recensie Vogelman – Mo Hayder

Op nummer 5 weer een recensie, maar deze keer van een thriller. Vogelman van Mo Hayder, een ijzersterke thriller die je volledig in beslag houdt totdat je hem uit hebt.

4. Mijn ervaring met een burn-out

Op nummer 4 een openhartig artikel over mijn ervaring met een burn-out. Ik ben blij dat het artikel goed opgepakt werd.

3. Mijn leven met CVS – Terugval?!

In maart dit jaar schreef ik na lange tijd weer een artikel over mijn leven met CVS. Blijkbaar vinden jullie dit nog steeds een interessant onderwerp!

2. Waarom ik alleen Nederlandse (vertaalde) boeken lees

Op de tweede plaats staat weer een artikel over boeken; Waarom ik alleen Nederlandse (vertaalde) boeken lees. Hier gaat overigens verandering in komen. Ik heb namelijk mijn eerste Engelse boek in de kast staan!

1. Mijn persoonlijkheidsstoornis

Met stipt op nummer 1 staat het artikel over mijn persoonlijkheidsstoornis. Ik wilde hier al heel lang iets over schrijven en wist niet zo goed hoe. Uiteindelijk is het me toch gelukt en dit werd door jullie goed opgevangen.

Dit jaar is het voornamelijk een mix van hele persoonlijke artikelen en artikelen die te maken hebben met boeken. Een hele mooie mix wat mij betreft. In het afgelopen jaar heb ik minder geschreven dan gehoopt, dus ik hoop dat ik in 2018 meer mooie artikelen voor jullie kan schrijven.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “Top 10 meest gelezen artikelen van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.