Lifestyle, Persoonlijk

Top 10 meest gelezen artikelen van 2016

Het jaar is bijna voorbij en daarom is het tijd om te kijken welke artikelen het afgelopen jaar het meest gelezen zijn op mijn blog. Ik moet zeggen dat ik elk jaar weer uitkijk naar het maken van deze top 10. Er zijn redelijk wat blogposts online gekomen, maar de een is natuurlijk meer bekeken dan de ander. Er zijn daarnaast ook een hoop nieuwe lezers bijgekomen en misschien heb jij als nieuwe lezer nog niet al deze artikelen uit de Top 10 gezien. Laten we gaan kijken welke artikelen een plekje in de Top 10 hebben bemachtigd!

10. Wat bloggen mij gebracht heeft Floor Flawless 2010 2015Op nummer tien staat wat bloggen mij gebracht heeft. In dit artikel vertel ik hoe het bloggen voor mij begon en wat het mij vervolgens gebracht heeft.

9. Mijn leven met cvs – Een half revalidatie therapie mijn leven met cvsOp nummer 9 het artikel Mijn leven met cvs – Een half jaar revalidatie therapie. Zoals de titel al verklapt is het een update over mijn therapie

8. Als het even niet meer gaat beerOp nummer 8 staat het persoonlijke artikel als het even niet meer gaat.

7. Al mijn DYTG herinneringen in 1 boek DYTG foto albumIk verzamelde al mijn DYTG herinneringen in 1 boek. Het artikel erover staat op een eervolle zevende plek!

6. Papa ik mis je PapaOp nummer 6 staat het gedicht Papa ik mis je, die ik een jaar na zijn overlijden heb geschreven.

5. Mijn leven met cvs – ben ik hersteld? ben ik hersteld-_-2 De laatste update over mijn leven met cvs, was mijn leven met cvs – ben ik hersteld. Blijkbaar vonden jullie het erg leuk om daar over te lezen!

4. 5 redenen waarom ik trots mag zijn op mijzelf Floor FlawlessOp nummer 4 noem ik 5 redenen waarom ik trots mag zijn op mezelf. Af en toe is het goed jezelf bewust te maken van wat je allemaal voor elkaar krijgt.

3. Trots zijn op je doorzettingsvermogen downloadOp nummer 3 staat trots zijn op je doorzettingsvermogen. Hier was ik best wel verbaasd over. Dit artikel stond vorig jaar op nummer 9 en nu dus op nummer 3 en dat voor een artikel uit 2014!

2. 10 bloggers die ik al jaren volg loreal_color_riche_la_palette_lips_red12 10 bloggers die ik al jaren volg staat op nummer 2. Op dit artikel kreeg ik ook erg leuke reacties van de bloggers die ik er in noem!

1. Recensie | Meer Afblijven Toine, Debby & Fleur van Carry Slee Meer AfblijvenEn dan op nummer 1 de recensie van het boek Meer Afblijven van Carry Slee. Het extra deel van het boek Afblijven. Best wel opmerkelijk dat deze recensie het allermeest bekeken is dit jaar, maar blijkbaar is er vaak op gezocht.

Over het algemeen zijn het dus persoonlijke artikelen die het meeste in trek zijn, maar boekenrecensies worden ook zeker gewaardeerd. Ook de winacties stonden hoog in de lijst en er zullen in 2017 zeker weer leuke dingen worden weggegeven!

Ik wens jullie alvast een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat jullie in 2017 weer zullen genieten van mijn nieuwe artikelen en video’s!

Lots of love, Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “Top 10 meest gelezen artikelen van 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.