Lifestyle, Persoonlijk

Top 10 meest gelezen artikelen van 2015

Het jaar is bijna voorbij en daarom is het tijd om te kijken welke artikelen het afgelopen jaar het meest gelezen zijn op mijn blog. Er zijn namelijk een behoorlijk aantal blogposts online gekomen, maar de een is natuurlijk meer bekeken dan de ander. Er zijn daarnaast ook een hoop nieuwe lezers bijgekomen en misschien heb jij als nieuwe lezer nog niet al deze artikelen uit de Top 10 gezien. Laten we gaan kijken welke artikelen een plekje in de Top 10 hebben bemachtigd!

10. Being a fashion blogger during photography class
IMG_0766Op 10 staat de outfit Being a fashionblogger during photography class. Omdat ik tijdens de fotografielessen samen met mijn klasgenoten tijd over had, vroeg ik of we nog even outfit foto’s konden maken! 

9. Trots zijn op je doorzettingsvermogen
Quotes

Nummer 9 is best wel opmerkelijk. Trots zijn op je doorzettingsvermogen schreef ik namelijk in december 2014!

8. Blogs in de spotlight – mei 2015
lui-zijn
Op nummer acht staat blogs in de spotlight – mei 2015. Blijkbaar werd het erg gewaardeerd dat ik artikelen van anderen in de spotlight zette!

7. De eerste stap van de revalidatie therapie
Floor Flawless
Blijkbaar hebben veel mensen interesse in mijn leven met cvs, want de eerste stap van de revalidatie therapie staat op nummer 7!

6. Girls just wanna have fun
emo 3 (80)
Op nummer 6 staat de fotoshoot girls just wanna have fun die ik deed met de meiden Melissa en Selena in samenwerking met Cecilia Photography.

5. Mijn leven met cvs #3
portretOp nummer 5 wederom een artikel over mijn leven met cvs. In dit artikel beantwoordde ik de vragen die gesteld waren via Facebook en Instagram.

4. Me in my room
emo 2 (37)
Op nummer 4 de fotoshoot me in my room waarvan de foto’s ook weer gemaakt zijn door Cecilia Photography.

3. My life in pictures #45

Op nummer 3 staat My life in pictures #45. Best wel opvallend, want deze post had maar 2 foto’s haha!

2. Wat het spuiten van groeihormoon mij gebracht heeft
Baby
Op nummer 2 een recentelijk geschreven artikel over wat het spuiten van groeihormoon mij gebracht heeft.

1. Mijn vader zijn strijd tegen kanker
IMG_7035 (2)Op 18 juni overleed mijn vader aan de gevolgen van kanker. In een artikel beschreef ik mijn vader zijn strijd tegen kanker, hoe het begon en hoe hij deze strijd uiteindelijk heeft verloren. Dit artikel is het meest bekeken artikel van 2015 en heeft ook de meeste reacties gehad. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die jullie me geven!

Als ik zo kijk zijn het voornamelijk persoonlijke artikelen die veel zijn bekeken dit jaar. In 2016 wil ik dan ook voornamelijk door blijven schrijven in de persoonlijke sfeer, omdat ik merk dat ik het ook leuk vind om zulke artikelen te schrijven! Ik ben benieuwd wat komend jaar me zal brengen!

Lots of love,
Floor Flawelss

3 thoughts on “Top 10 meest gelezen artikelen van 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.