Inspiratie, Lifestyle, Persoonlijk

Top 10 meest gelezen artikelen van 2014

Het jaar is bijna voorbij en daarom is het tijd om te kijken welke artikelen het afgelopen jaar het meest gelezen zijn op mijn blog. Er zijn namelijk een behoorlijk aantal blogposts online gekomen, maar de een is natuurlijk meer bekeken dan de ander. Er zijn daarnaast ook een hoop nieuwe lezers bijgekomen en misschien heb jij als nieuwe lezer nog niet al deze artikelen uit de Top 10 gezien. Laten we gaan kijken welke artikelen een plekje in de Top 10 hebben bemachtigd!

10. Fluffy Kittycat 
IMG_8748
Op nummer 10 staat de outfit Fluffy Kittycat. Een outfit die ik op een lazy sunday droeg, want ik wilde er toch een beetje leuk uit zien! 

9. Hotte Vrouwelijke Vocalisten
Op nummer 9 staat het artikel 5x Hotte Vrouwelijke Vocalisten. Stiekem heb ik zo’n vermoeden dat vooral de mannen zich erg vermaakt hebben met dit artikel… 😉

8. Ik als model #2
emo (27)
Op nummer 8 staat de fotoshoot die ik in november deed. Ik blijf de foto’s erg mooi vinden!

7. Hotte Mannelijke Vocalisten
XLzjw7VMDe mannen scoren toch wat hoger dan de vrouwen, want 5x Hotte Mannelijke Vocalisten staat op nummer 7!

6. Piercings die ik nog wil laten zetten
helix-piercing-57989
Op nummer 6 staat het artikel met piercings die ik nog wil laten zetten. Al is het idee van een helix al een paar maand veranderd naar een industrial!

5. ”Hey mag ik misschien met je meereizen?”
Op nummer 5 staat het artikel waarin ik beschrijf hoe ik samen met een oud-klasgenoot in de trein zat en we in gesprek raakten over het feit dat ik zo veranderd ben.

4. Hotte gitaristen
Dat wij meiden een zwak hebben voor gitaristen is inmiddels duidelijk, want het artikel 5x Hotte Gitaristen staat op de 4e plek!

3. Youtube Friends
IMG_6543Op nummer 3 staat de eerste duo outfit die ik met mijn beste vriendin Liesjaa deed! Ik word elke keer weer vrolijk als ik die foto’s terug zie!

2. Duo outfit #2
IMG_7379
Blijkbaar viel ook de tweede duo outfit in de smaak van toen ik een dagje naar Eindhoven ging om samen met Liesjaa te shoppen!

Maar welk artikel is uiteindelijk nummer 1 geworden? *tromgeroffel*

1. Ik als model
IMG_0005_Photoshopped
De fotoshoot die ik afgelopen zomer deed is het meest bekeken artikel van dit jaar! Super tof dat jullie dit zo leuk vonden om te zien!

Nu ik zo naar dit overzicht kijk, zijn het heel erg uiteenlopende artikelen en op zich is dat een goed teken! Het geeft aan dat jullie verschillende onderwerpen leuk vinden en dat is altijd fijn om te weten! Ik ga natuurlijk door met bloggen en ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar me zal brengen! Voor nu wil ik jullie alvast een goed uiteinde wensen en ik zie jullie in 2015!

Welk artikel vond jij het leukst?

Lots of love,
Floor Flawless

6 thoughts on “Top 10 meest gelezen artikelen van 2014

  1. Wat leuk zeg dat je ook een lijstje hebt gemaakt met de meest gelezen artikelen. Leuk is dat om terug te zien he? Zo zie je maar dat je bezoekers misschien toch naar een kant neigen die je zelf nog niet wist. Ik heb er in ieder geval veel over geleerd. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.