Persoonlijk

Tijd voor verandering

In de afgelopen week was het weer muisstil op mijn blog. Ik merkte dat ik de laatste tijd er met minder plezier mee aan de slag ging dan voorheen. Ik ben in een soort sleur beland. Daarom vind ik het tijd voor verandering!

Wat ik sowieso wil is een nieuwe lay-out. Dat staat in ieder geval vast. Na 3,5 jaar ben ik uitgekeken op mijn huidige thema en ben op zoek naar iets anders, wat nu beter bij mij past. Als iemand mij daar hulp in zou kunnen bieden, dan graag!

Daarnaast ben ik al een tijdje bezig met nadenken over wat voor onderwerpen ik nou graag schrijf en waar ik meer uit zou kunnen halen. Ik wil weer nieuw leven in mijn blog blazen en ik wil weer dat het weer een bezigheid wordt waar ik veel tijd en energie wil insteken. Ik wil dat het me weer gelukkig maakt, in plaats van dat ik mijn schouders ophaal zo van; het zal wel. Schrijven is nou eenmaal een van mijn grootste hobby’s en dit is gewoon een goed platform om mijn schrijfsels op te delen!

Bij schrijven wat ik zelf graag wil, hoort ook een stukje loslaten van statistieken. Ik was op een gegeven moment zo geobsedeerd door de statistieken, dat het me erg verdrietig maakte dat het steeds lager werd. Dat terwijl ik wist dat ik ook een stuk minder was gaan posten vergeleken met voorheen. Ik wil weer dat het hele gebeuren mij positieve energie gaat geven.

Kort gezegd; Mijn blog gaat binnenkort op de schop, wanneer dit precies gebeurt, weet ik nog niet. Ik zal jullie via mijn social media op de hoogte houden!

Lots of love,
Floor Flawless

5 thoughts on “Tijd voor verandering

  1. Ik herken dit wel een beetje. Je statistieken zien groeien is superleuk maar als ‘t dan daalt is ‘t stom en kan ‘t voor een rotgevoel zorgen. Ik heb zelf ook net een nieuwe layout online gezet en heb m’n blogdoelen aangepast. Ik wens je veel succes en hoop dat je je passie in schrijven en bloggen weer snel terug hebt. 🙂

  2. Ik ben benieuwd hoe straks je blog gaat veranderen (ik blijf toch wel lezen hoor!). Je moet gewoon doen wat je zelf het fijnst vind. En als daar nou het loslaten van de statistieken bij hoort, tja… Ik kijk ook niet zo vaak naar mijn statistieken, dat komt allemaal vanzelf wel denk ik vaak ^^’
    Succes in ieder geval *hug*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.