Fotografie

Themafotografie | Winter Wonderland

Sinds afgelopen maandag is het noorden van Nederland gehuld onder een laag ijs. Aangezien ik vanwege mijn revalidatie therapie even naar buiten moest om te wandelen, besloot ik mijn camera mee naar buiten te nemen en foto’s te maken. Ik heb zelfs mensen zien schaatsen! Helaas waren ze wat te ver weg om op de foto te kunnen zetten.

Eigenlijk zou Dylan vandaag deze kant op komen, maar dit hebben we door de weersomstandigheden moeten verplaatsen. Hier waren we natuurlijk niet op voorbereid toen we de afspraak gingen maken! Het is eigenlijk ook wel gek, het lijkt net alsof het weer is mee veranderd met de jaarwisseling, want de maand december was vrij warm voor de tijd van het jaar. Stiekem kijk ik alweer uit naar de lente, want ik hou meer van een lekker warm zonnetje dan deze kou, maar toch probeer ik er wat van te maken.

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Tagged ,

10 thoughts on “Themafotografie | Winter Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.