Fotografie

Themafotografie | Me in my room

Misschien had je het al voorbij zien komen, maar mijn weekend stond in het teken van fotoshoots. Niet met mij als fotograaf, maar opnieuw in samenwerking met Cecilia. In november deed ik ook al een shoot met haar, die jullie massaal hebben bekeken. Daarom wil ik ook de shoots van afgelopen weekend met jullie delen.

De shoot die ik in november met haar deed maakt deel uit van een 3-delige reportage: Ik in mijn favoriete omgeving, ik in mijn kamer en ik met vrienden. Dit alles brengt de subcultuur emo in beeld. Ik in mijn favoriete omgeving heb ik al laten zien, dus vandaag is het de beurt aan ik in mijn kamer. Deze foto’s zijn afgelopen zaterdag gemaakt, en ik vind ze erg leuk geworden!

emo 2 (37)

emo 2 (39)

emo 2 (40)

emo 2 (46)

emo 2 (47)Shirt Our Last Night 10 years anniversary | Vest H&M | Armbandje Xenos | Broek overgekocht van Kim | Schoenen All Stars, 2e hands gekocht bij de Kringloop

We hebben de achtergronden en attributen gebruik die mij typeren. Zo konden mijn Hello Kitty collectie, mijn knuffels, posters en lipstick natuurlijk niet ontbreken. Ook heb ik mijn basgitaar erbij gepakt, want ondanks dat ik er al een hele tijd niet meer op gespeeld heb, is het wel iets wat bij me hoort!

Welke dingen in jouw kamer typeren jou?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto’s door: Cecilia Photography

Tagged ,

9 thoughts on “Themafotografie | Me in my room

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.