Fotografie

Themafotografie | Mariska’s Sweet16

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de Sweet16 meeting van Mariska en Denise. Nu ken ik Mariska wat langer en beter dan Denise, maar had geen cadeautje kunnen vinden. Daarom besloot ik samen met haar een fotoshoot te gaan doen.

Ik ken Mariska dankzij de Dutch Youtube Gathering in 2012. Ze kwam in de rij naar me toe om te zeggen dat ze me er geweldig uit vond zien. Sindsdien heb ik haar beter leren kennen en meegesleept naar meetings, waardoor ze minder verlegen is geworden! Ze is een super lieve meid en vond het een leuk idee om foto’s met haar te gaan maken.

De foto’s zijn, op 1 foto na, door Sander gemaakt. De foto’s zijn heel erg leuk geworden en wil ze graag met jullie delen!

Sweet16 Mariska

Sweet16 Mariska

Sweet16 Mariska

Sweet16 Mariska

Sweet16 Mariska

Sweet16 Mariska

Nogmaals gefeliciteerd Maris en ik hoop dat je blij bent met de foto’s! Ook hoop ik dat je een leuke verjaardag hebt gehad. Het was leuk om foto’s te maken samen met jou. Wie weet gaan we dat vaker doen!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Themafotografie | Mariska’s Sweet16

  1. Floor, wat een supermooie foto’s van jou en Mariska !!!
    Hoorde het al van Mariska dat ze een fotoshoot gedaan had met jou ­čÖé en dat ze dat heel erg leuk had gevonden.

    Grtzzz Gerda. ( de moeder van Mariska)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.