Fotografie

Themafotografie | Love Couple

Love Couple’s fotograferen is heel erg leuk om te doen. Elk stel is weer anders. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid en stijl. Vorige week fotografeerde ik Angel en Camille tijdens de Birthday Meeting van Mariska en Denise. De foto’s zijn spontaan genomen en zijn daardoor extra leuk geworden! Ik zou vaker stelletjes willen fotograferen, zowel spontaan als in scène gezette fotoshoot.

Love Couple

Love Couple

Love Couple

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

9 thoughts on “Themafotografie | Love Couple

  1. Leuke foto’s! Alleen vind ik persoonlijk de laatste een stuk minder, deze foto heeft een onscherpe waas over de foto. Ook vind ik de drukke achtergrond jammer, vooral de rode laars stoort mij. Deze had je heel makkelijk weg kunnen photoshoppen. Succes met fotograferen!

    Liefs,
    Jamie

  2. Ik vind de eerste twee ook het mooist! 🙂 Net als jamie ook zegt: die laatste lijkt alsof je de foto gecropped hebt en daarna te ver vergroot, dat het wat wazig wordt..

    1. En ik weet niet zeker hoe het over komt, maar het is bedoeld als opbouwende kritiek he? 😉 Niet om je helemaal de grond in te boren! Zoals ik zei, de eerste twee vind ik wel heel mooi gelukt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.