Fotografie

Themafotografie | Lief, belangrijk en eng

Of je nou in de studio bent of op locatie, themafotografie is leuk om te doen. Je kunt je helemaal uitleven op een bepaald onderwerp, of het juist heel simpel houden. We kregen bij de les fotografie de opdracht om foto’s te maken bij de thema’s lief, belangrijk en eng. Samen met mijn klasgenoot Ineke dook ik de studio in.

Lief
Bij het thema lief hebben we gebruik gemaakt van een bloemetje. Bij de technische kant hebben we gebruik gemaakt van een rode achtergrond en een softbox .

Lief

Lief

Belangrijk
Bij belangrijk probeerden we er zakelijk en ‘rijk’ uit te zien. Hierbij gebruikte we een witte achtergrond en twee spots.

Belangrijk

Belangrijk

Eng
Bij het thema eng trokken we meer attributen uit de kast; Een masker, zakmes, studsring, handschoentjes, een choker en natuurlijk donkere kleding. We gebruikten een zwarte achtergrond en hebben de lampen op een lage stand gezet.

Eng

Eng

Voor de mensen die me nog niet kennen, ik studeer journalistiek en fotografie op het mbo. Ik studeer uiteindelijk af als fotograaf met een aantekening journalistiek. Dit omdat journalistiek eigenlijk voor hbo is. Ikzelf combineer journalistiek en fotografie graag, vandaar dat ik bloggen ook zo leuk vind om te doen! Toch vind ik portretten maken ook heel erg leuk om te doen. Ik leer steeds meer over fotografie en begin het steeds leuker te vinden!

Wat vind jij van deze foto’s?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

9 thoughts on “Themafotografie | Lief, belangrijk en eng

Comments are closed.