Fotografie

Themafotografie | Ik als model

Vorige week woensdagmiddag had ik een fotoshoot. Deze keer was ik niet als fotograaf, maar als model aanwezig. Al ruim een jaar geleden vroeg Jan of ik een keer als model wilde staan. Natuurlijk wilde ik dat! Maar door de drukte met school en stage kwam het er in eerste instantie niet van. Totdat het eindelijk zomervakantie werd! Van te voren werd er besproken hoe ik gekleed zou gaan en uiteindelijk zijn we gegaan voor een outfit hoe ik er meestal uit zie. Jammer genoeg wist de wind mijn haar in te laten zakken, waar ik die ochtend zoveel werk van had gehad *zucht*, maar de foto’s zijn erg mooi geworden! We zijn gewoon door Leeuwarden gelopen op zoek naar leuke plekjes om te fotograferen. Vandaag laat ik het resultaat van de fotoshoot zien!

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Floor Flawless fotoshoot

Wat vinden jullie van deze foto’s?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto’s gemaakt door: Jan Pander

Tagged , , ,

11 thoughts on “Themafotografie | Ik als model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.