Fashion, Fotografie

Themafotografie | Ik als model #2

In de zomer deed ik voor het eerst een shoot met een fotograaf. Ongeveer twee weken geleden deed ik weer een shoot met een fotograaf. Namelijk Cecilia die in het eerste jaar van mijn opleiding nog bij me in de klas zat, maar na dat jaar fotografie is gaan doen. Voor haar stage moet ze subculturen in beeld brengen en natuurlijk zeg ik geen nee tegen zo’n shoot! We spraken af op de dag dat ik vroeg vrij was en ‘s avonds naar een concert zou gaan, zodat ik iets had te doen in de tussentijd. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! De foto’s hebben een dromerige sfeer en daar hou ik van!

emo (1)

emo (28)

emo (27) emo (13) emo (2)

emo (21)

 Muts Primark | Choker Claires | Jas tweede hands | Vest H&M | Shirt Motörhead | Broek tweede hands | Schoenen Van Haren

We hadden wat weersomstandigheden betreft mazzel. Rond het tijdstip dat we gingen fotograferen scheen de zon nog! Daardoor viel de kou een beetje mee en kon ik gerust mijn jas open hebben. Later die dag werd het ineens een stuk kouder en was de zon verdwenen. Nogmaals: ik ben echt heel erg blij met deze foto’s!

Hou jij ook van een dromerige sfeer in een serie foto’s?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto’s gemaakt door: Cecilia Photography

 

Tagged

6 thoughts on “Themafotografie | Ik als model #2

  1. Wauw dit ziet er super tof uit. Ikzelf houd heel erg van overbelichte foto’s, ik weet niet waarom, maar ik vind het gewoon gigantisch mooi. Maarre, leuk dat je nu zulke foto’s van jezelf hebt, mag je trots op zijn meis! xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.