Fotografie

Themafotografie | Girls just wanna have fun

Op zondagmiddag, anderhalve week geleden was het tijd voor deel 3 van de 3-delige reportage waar ik aan mee werkte. Voor deze fotoshoot was het de bedoeling om wat vrienden uit dezelfde subcultuur op te trommelen en het lukte! Melissa en Selena meldden zich en we spraken af op station Groningen, waar de shoot ook werd gedaan door Cecilia. Het was best wel fris zonder jas, al helemaal buiten in de wind, maar toch hebben we het gedaan. Uiteindelijk hebben we de meeste foto’s in de stationshal geschoten. Toen we eenmaal buiten klaar waren, begon het keihard te hagelen, dus we hadden mazzel dat we niet meer door hoefden te gaan! De foto’s zien er erg gezellig en spontaan uit en zo was het ook! Na de tijd heb ik gezellig samen met Melissa bij de Starbucks nog wat gedronken om een beetje op te warmen. Al met al een gezellige middag met een leuk resultaat!

emo 3 (80)

emo 3 (81)

emo 3 (92)

emo 3 (95)

 

emo 3 (66)

 

emo 3 (78)

Wat ik droeg
Shirt:
Asking Alexandria
Diamond Ketting:
Diamond Stars
Ketting met schoentje en verkeersbordje: Kringloop
Armbanden:
Gekregen en gekocht bij concerten 
Broek: Takko
All Stars: Kringloop

Ik wil Cecilia heel erg bedanken voor de leuke fotoshoots van de afgelopen tijd. Ik ben zelf in ieder geval heel blij met alle foto’s! Door deze shoots heb ik gemerkt dat het na verloop van tijd steeds makkelijker wordt om te poseren. Je leert er ontzettend veel van en het is weer eens wat anders dan zelf achter de camera staan of gewoon outfitfoto’s maken. Ik heb het ontzettend leuk gehad!

Heb jij een keer een fotoshoot gedaan met vriendinnen in samenwerking met een fotograaf?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto’s door: Cecilia Photography

Tagged ,

6 thoughts on “Themafotografie | Girls just wanna have fun

  1. Toffe foto’s en leuk sfeertje met die kleuren en het oude gebouw van CS! Kan het trouwens zijn dat ik die meid rechts wel eens zie rond lopen/fietsen hier in de stad? Komt me zo bekend voor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.