Fotografie

Themafotografie | Een dagje Schiermonnikoog

Afgelopen donderdag ging ik met school naar Schiermonnikoog. Voor mij was het al een hele tijd terug dat ik daar was geweest. In groep 7 was dit namelijk mijn schoolreisje en dat is alweer 9 jaar geleden wow! Daarom was ik gelijk enthousiast toen ik de vraag kreeg of ik mee wilde. Natuurlijk gingen we er niet zomaar heen, maar met opdrachten. Ik laat niet de foto’s zien in de vorm van de opdracht, maar gewoon een paar foto’s bewerkt op mijn eigen manier.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog Schiermonnikoog

Ben jij wel eens op Schiermonnikoog geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

5 thoughts on “Themafotografie | Een dagje Schiermonnikoog

  1. Wat toevallig, ik ga volgende week een dagje naar Schiermonnikoog! Ik ben er ook al heel lang niet meer geweest, dus ik kan niet wachten om er weer eens naar toe te gaan 🙂 Mooie foto’s heb je gemaakt Floor!

  2. Mooiste eiland wat er is. Ben er jarenlang elke zomer vakantie geweest tot mijn opa en oma hun huisjes daar verkochten 🙁 Kan ook echt niet wachten tot we er weer naar toe kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.