Fotografie, Lifestyle

Themafotografie | DYTG9

Tijdens de DYTG9 zijn er natuurlijk ook foto’s gemaakt. Robin maakte een aantal foto’s, maar daarnaast heb ik ook nog een paar andere foto’s gesignaleerd. De meeste mensen heb ik dit jaar voornamelijk gesproken. Met sommige mensen ben ik niet op de foto geweest door alle drukte. Meerdere mensen heb ik namelijk backstage gezien toen ik me moest klaar maken voor de beautychallenge. Natuurlijk ben ik blij met de foto’s die ik wél heb!

Kim & Lenette Met Kim en Lenette! Ik ben trots op Kim dat ze ineens heel erg gegroeid is met haar kanaal! Ik kende haar als een kleine beginnende youtuber en blogger en heb zelfs een tijdje columns geschreven voor haar blog! Ook hoop ik dat zowel Kim als Lenette slagen voor hun examens!

Larissa en TaraMet Larissa en Tara! Super leuk dat Tara er dit jaar ook bij was! Larissa ontmoette ik vorig jaar al, maar Tara was toen naar een festival. Een paar dagen later zijn we elkaar misgelopen op een event haha! De meiden zijn echt super tof en net zo spontaan als in de video’s ^^

Saske Met de altijd zo vrolijke Saske! Altijd leuk om haar weer te zien! Ze vond het hilarisch dat ik het samen met Serena tegen Teske op moest gaan nemen haha.

AlwinNatuurlijk was Alwin er ook weer. Toen Saske en hij mij zagen was het gelijk; ”Hey ik ken jou!” Altijd leuk om te horen dat mensen me nog kennen van voorgaande jaren! Het viel Alwin gelijk op dat mijn haar weer anders was dan het jaar ervoor.

SanneMet lieve Sanne! Wat zag ze er prachtig uit in haar jurk, net een prinsesje! (Die opmerking heeft ze de hele dag van mensen te horen gekregen) Ook zij deed mee aan de beautychallenge en ik spotte mezelf in haar video!

InsaynoMet mijn lieve knuffelmaatje Darryl (Insayno) Het duurde even voor ik hem gevonden had, maar toen ik even buiten was om een luchtje te scheppen zag ik hem lopen. Hoewel hij soms veel haat over zich heen krijgt door de harde tweets die hij plaatst, heb ik nog steeds respect voor hem. En daarbij is het een real life een super lieve jongen!

Darcy en JadeMet Darcy en Jade! Ik vind het leuk hoe vrolijk Darcy altijd is! Hoewel Darcy en ik soms een meningsverschil kunnen hebben, blijven we het leuk vinden om elkaar te zien haha. Jade zag ik daarin tegen voor het eerst, omdat ze samen onlangs een kanaal zijn gestart.

ThomasThomas was ook vrij lastig te vinden, want Darcy was hem de hele tijd al kwijt. Daarom moest ik wel lachen toen hij aan mij vroeg of ik wist waar Darcy was. Leuk stel is het toch! Het gesprek met Thomas was kort maar krachtig, vanwege de horde fans die om hem heen stond.

EricIk vond Eric op het moment dat hij het vrij rustig had. Deze foto vind ik zo lief geworden! Eric en ik gingen heel droog visitekaartjes uitwisselen; hij kreeg eentje van mij, ik eentje van hem. Hij heeft namelijk een nieuw kanaal dus subscribe please!

Peter en KelvinVan mijn Grunninger maatjes Peter & Kelvin had ik al een knuffel gekregen backstage, maar ik kon het niet laten ze nog een keer op te zoeken en nog een foto te scoren. De twee zijn hartstikke gek, maar tegelijkertijd hartstikke lief! En ik was de laatste die met hun op de foto kon *evil laugh* Bij deze foto moest ik enorm lachen om het pervy hoofd van Kelvin!

MitchellMitchell was net als vorig jaar heel erg moeilijk te vinden. Ook dit jaar vond ik hem pas aan het einde van de dag. Ondanks dat hij heel erg moe was staat ie nog wel breed glimlachend met mij op de foto, want hij was wel blij me weer te zien. Ook kreeg ik als extra zijn VIP kaart, want de dag was toch al voorbij en hij vond het een beetje sneu dat ik de hele dag had lopen zoeken. Uiteindelijk zaten we ook nog in dezelfde trein!

IMG_6750Op een gegeven moment hoorde ik ineens mijn naam door de zaal heen. Het waren Anouk en Jason die met mij op de foto wilden, super leuk!

10362695_633419026741016_662967543_nNatuurlijk ook nog even de originele foto erbij. Thanks Anouk!

Sta jij met bekende youtubers op de foto?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “Themafotografie | DYTG9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.