Beauty, Persoonlijk

The power of makeup

Voor school moest ik zelfportretten maken en mij leek het leuk om een the power of make-up foto te maken. Het begon allemaal bij de video The power of make-up van Nikki Tutorials. Ze had het idee dat het een ding is geworden om je te schamen voor het feit dat je het leuk vindt om je make-up te doen. Ook kreeg ze vaak opmerkingen dat ze op foto’s helemaal niet lijkt op zichzelf. Op deze manier kwam ze bij The Power Of Makeup: de helft van haar gezicht maakte ze op, de andere helft liet ze normaal. Ook ik ging dit doen, omdat ik het wel leuk vond om het verschil bij mezelf te zien!

power of makeupOp zich valt het nog best mee hoe groot het verschil is als ik me volledig opgemaakt heb. Toch vind ik het zelf altijd leuker om mezelf opgemaakt te hebben, dan wanneer ik geen make-up draag. Ik vind make-up mijn gezicht net een wat extra boost geven, maar het is niet zo dat ik mezelf niet mooi vind zonder of dat ik me dan heel erg onzeker voel. Ik heb ook vaak genoeg dagen dat ik geen make-up draag en als ik snel moet is het ook niet eens zoveel, dan is het snel eyeliner en mascara. Het is ook maar sinds kort dat ik mijn wenkbrauwen bijteken met poeder. Ik had het namelijk wel eens gedaan met wenkbrauwpotlood, maar vond het dan niet zo’n mooi effect geven in mijn geval. Nu met de poeder vind ik het een stuk natuurlijker lijken en zijn de wenkbrauwen mooi gevuld!

Producten die ik heb gebruikt
Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation 005 Even Ivory
Essence Stay All Day 16H Concealer 10 Natural beige
Catrice Skin Finish Compact Powder 020 Natural beige
Fogan Cosmetics Blush 04
NYC Big Bold Bronzing Powder 601 ManHaTan
ELF Shimmering Facial Whip
Hema Eyebrow Kit 03 Dark Brown
Catrice Waterproof Eyeliner pen
Essence Long lasting eye pencil 01 Black Fever
Essence Lase Princess false lash effect mascara
Essence lipstick c03 Bloody Red

Vind jij het leuk om jezelf op te maken?

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “The power of makeup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.