Persoonlijk

The geeky side of me: reading books

Als klein kind werd ik altijd voorgelezen door mijn moeder of zussen. Toen ik eenmaal zelf kon lezen haalde ik mijn eigen boeken bij de bieb. Ik las ontzettend veel en het was een van mijn grootste hobby’s.

Drink Tea & Read Books

In de afgelopen jaren verdween deze hobby wat meer naar de achtergrond en deed ik het nog maar af en toe. Toch is het altijd iets gebleven wat ik boeiend vind en omdat het wel eens tijd werd om mijn boekenkast op te schonen ben ik weer gaan lezen! 

Eerst bleef het bij een idee, totdat mijn oom en tante met een tas vol boeken aan kwamen zetten en ik er in mijn ogen niet meer omheen kon. Kom maar op met het hervatten van die hobby! Lezen is ontspannend en een verhaal kan soms boordevol fantasie zitten. Je kunt je verplaatsen in de huid van een ander en alles om je heen even vergeten. Lezen saai? Dacht het niet!

Ik ben van plan om zo nu en dan een review te plaatsen over een boek. Het enige wat me tegenhoudt is dat ik nogal een groot aantal jeugdboeken lees en niet zo goed weet of jullie daar wel op zitten te wachten. Daarnaast lees ik ook andere boeken hoor, maar het verschilt nogal per categorie. Laat me maar weten of jullie het leuk zouden vinden dat ik af en toe een review plaats over een boek.

Daarnaast ben ik ook een paar boeken aan het verkopen. Momenteel staan er drie boeken op mijn marktplaatsaccount, maar er komen nog meer bij! neem gerust een kijkje!

Zouden jullie het leuk vinden om af en toe boek reviews te zien?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Pinterest

3 thoughts on “The geeky side of me: reading books

  1. Zoals we er van de week nog over hadden op whatsapp is lezen inderdaad super leuk! Ik word nu wel geïnspireerd om bergen boeken mee op vakantie te nemen en toch maar is te gaan lezen haha (of zal ik vast vanavond beginnen? uhm!). Ieder geval ik vind reviews altijd leuk van boeken en bedoel je met jeugdboeken meer young adult? want dat vind ik wel heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.