Boeken

The Friday Five: Groene boeken

The Friday Five (initiatief van NerdyGeekyFanboy) staat vandaag in het teken van groene boeken! Dit was een keer een kleur waarbij ik niet goed hoefde te zoeken in mijn kast. Ik heb 5 totaal verschillende boeken voor jullie die ik vandaag wil uitlichten.

Vallende bloesem – Luanne Rice
Dit is een van de eerste romans die ik las en ik vond hem prachtig! Ik heb ervoor gezorgd dat ook mijn moeder hem ging lezen hihi! Het gaat over een vrouw die haar kind heeft afgestaan, maar na 15 jaar graag met haar in contact wil komen.

De reünie – Simone van der Vlugt
Dit was het eerste boek dat ik kocht, toen ik besloot boeken te gaan kopen. Het bracht me overigens ook terug in mn leesflow! Een spannende psychologische thriller, die je niet weg kunt leggen!

Hoe overleeft Rosa in New York – Francine Oomen
Ik denk dat iedereen de Hoe overleef ik serie wel kent. Maar ken je dit boek ook? In dit boek kun je nog een keer genieten van de belevenissen van Rosa en Neuz!

4 vriendinnen, 1 spijkerbroek – Ann Brashares
Wat ben ik toch dol op deze serie! Inmiddels heb ik alle 5 delen in de kast staan, maar moet ik alleen deel 5 nog lezen. Vier totaal verschillende meiden, die wonderbaarlijk genoeg dezelfde broek passen. Deze rouleert tussen de dames en op die manier krijg je van alle vier hun verhalen mee. Perfect voor de zomer!

Heksenwijsheden
Dit boekje kocht ik een keer bij Boekenvoordeel, omdat ik er heel nieuwsgierig naar was. Zo nu en dan kijk ik er nog eens in!

Welke groene boeken staan er in jouw kast?

Lots of love,
Floor Flawless

Benieuwd naar nog meer groene boeken? Neem dan een kijkje bij mijn blogcollega’s!

Tagged , , , ,

1 thought on “The Friday Five: Groene boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.