Boeken

The Friday Five: Gele boeken

The Friday Five (initiatief van NerdyGeekyFanboy) staat vandaag in het teken van gele boeken! Ik moet toegeven, dat het wel even zoeken was, maar toch heb ik er vijf uit mijn kast kunnen halen.

Wat Als? – Rendall Munroe
Een informatief boek met allemaal willekeurige vragen waar een wetenschappelijk antwoord op gegeven worden. Hier staan interessante dingen in en toen ik hem bij een boekenmarkt zag liggen, kon ik het niet laten hem mee te nemen.

Winnie de Poeh omnibus – A.A. Milne
Jeugdsentiment! Dit boek vonden we op zolder tijdens een opruimsessie. Staat weer mooi in mijn eigen kast! En zeg nou zelf, wie kent Winnie de Poeh nou niet?

Het Marktplaatsmeisje – Carlijn Vis
Dit boek vond ik in een kringloopwinkel. Hij viel me op door zowel de kleur als de titel! Vervolgens las ik de achterkant en het lijkt me een bijzonder verhaal. Ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden!

Incendio – Tess Gerritsen
Dit boekje lag een keer als zwerfboek in de trein, nadat de vorige eigenaar hem uitgelezen had. Intussen heb ik hem nog steeds niet gelezen… Oeps!

Madame en haar advocaat – Clarence Budington Kelland
Een behoorlijk oud boek dat van mijn oma is geweest. Onder het mom van nooit geschoten is altijd mis ga ik dit boek proberen. Dit is een van de twee laatste van haar die ik nog moet lezen, dus hopelijk vind ik het een goed boek!

Zoals je kunt zien heb ik alle vijf op totaal verschillende manieren in mijn kast gekregen. Ook heb ik ze alle vijf nog niet gelezen en liggen ze geduldig te wachten tussen al mijn andere ongelezen boeken.

Welke gele boeken staan er in jouw kast?

Lots of love,
Floor Flawless

Benieuwd naar nog meer gele boeken? Check dan de artikelen van mijn blogcollega’s!

Tagged , , , ,

1 thought on “The Friday Five: Gele boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.