Boeken

The Friday Five: Boeken die een re-read verdienen

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben doe ik sinds vorige week mee aan The Friday Five. Dit is bedacht door Joost van NerdyGeekyFanboy en na er heel lang en goed over nagedacht te hebben, heb ik besloten ook mee te gaan doen. Dit week is het thema Boeken die een re-read verdienen, dus ik dook mijn kast in op zoek naar wat pareltjes waarvan ik vind dat ze een re-read verdienen!

De reünie – Simone van der Vlugt
Dit boek heeft me geholpen om mijn liefde voor lezen terug te krijgen. Ik las dit boek in de zomer van 2015, korte tijd nadat mijn vader was overleden. Ik heb destijds erg genoten van het boek en zou hem graag weer eens willen lezen.

Joël – Carry Slee
Ik weet nog dat ik dit boek heb gelezen voor een boekbespreking op school. Ik was erg onder de indruk van dit verhaal en het is zeker een re-read waard!

13 enveloppen & 1 rugzak – Maureen Johnson
Dit boek zou ik in plaats van in het Nederlands willen herlezen, in het Engels willen lezen. Puur omdat sommige dingen dan waarschijnlijk beter uit de verf komen, dan in de Nederlandse vertaling. Gelukkig staan de Engelse boeken op Storytel, dus die heb ik al op mijn lijstje gezet.

Narnia: De leeuw, de heks en de kleerkast – C.S. Lewis
Nu ik meer into fantasy aan het raken ben, weet ik zeker dat ik dit boek nu nog meer zal waarderen dan de vorige keren dat ik het heb gelezen. Het is een boek dat me blijft pakken. 

Vogelman – Mo Hayder
Dit is het meest gruwelijke boek wat ik tot dusver heb gelezen. Ik moet nog twee boeken uit de Jack Caffery serie lezen, maar ik wil zeker weer eens bij het begin gaan beginnen!

Dit was mijn Friday Five voor deze week. Benieuwd naar de invulling van dit thema door andere bloggers? Neem dan bij hun ook even een kijkje!

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “The Friday Five: Boeken die een re-read verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.