Lifestyle, Persoonlijk, Video's

The Concert Tag

The Concert Tag had ik al een tijdje op de planning staan. Zoals jullie vast niet ontgaan is ga ik regelmatig naar een concert, dus kan ik daar een boel over vertellen. Aangezien er zoveel verschillende varianten van The Concert Tag zijn, heb ik her en der wat vragen weggeplukt en op die manier mijn eigen versie ervan gemaakt. Als jij wil weten wat mijn concert ervaringen zijn en wat het beste concert was waar ik ben geweest, check dan zeker deze video!

Wat was het beste concert waar jij bent geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “The Concert Tag

  1. Jaaa, leuke tag! Ik ben ook gek op concerten en mijn streven is iedere maand minstens 1 concert te bezoeken al lukt dat niet altijd. Ik zou ook graag nog eens naar Green Day willen maar helaas heb ik (nog) geen kaarten. Wie weet kan ticketswap nog iets voor me betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.