Fashion

The colors of paradise

Voor school wordt al vaak voor simpele outfits gekozen. Meestal trek ik snel wat uit de kast, maar zorg er wel voor dat het er leuk uit ziet. Zo ook vandaag. Ik heb het gehouden bij een simpele skinny jeans, maar met een kleurrijk vest erboven; the colors of paradise.

Colors of paradise

Colors of paradise

Colors of paradise

Colors of paradise

Colors of paradise

Colors of paradise

Colors of paradiseMutsje: Kleding outlet | T-Shirt: Action | Vest: Kringloop | Skinny jeans: Scooter | Schoenen: Kledingbeurs | Ketting: kettinkje zelf van Sander en het hangertje van Anne | Kralenarmbandjes: China | Gekleurde knooparmbandjes: Action

Kies jij ook sneller voor makkelijke outfits als je naar school moet?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

6 thoughts on “The colors of paradise

  1. Leuk!
    Ik kies vaak ook meer voor simpele outfits voor school. In de ochtend ben ik vaak nog niet zo creatief en ben ik vaak ook te lui haha, maar ik doe wel steeds iets vaker wat leukere outfits aan, want ik ben weer steeds meer bezig met fashion <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.