Fashion

The blue haired rebel

Vanaf nu ben ik the blue haired rebel. Een nieuw kleurtje in je haar doet soms wonderen! Afgelopen woensdag besloot ik mijn haar weer te verven en deze keer is mijn lok blauw geworden. Over de haarverf zelf vertel ik binnenkort meer. Deze outfit droeg ik tijdens de verjaardagsmeeting van Mariska en Denise. Weinig accessoires deze keer, maar wel lekker los gegaan met printjes. Wederom is het een vrij goedkope outfit met veel secondhand spulletjes!

Emo outfit Roosje: H&M
Eenhoorn ketting: overgekocht van iemand op twitter
Shirtje: Kringloop
Vest: Rommelmarkt
Tutu: Rommelmarkt
Panty: Action
Over the knee socks: London Mode
Schoenen: Kringloop

Emo outfit

Emo outfit

Emo outfit

Emo outfit

Emo outfit

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

8 thoughts on “The blue haired rebel

  1. Die tutu is zo leuk! Naar zo een soort tutu ben ik ook nog op zoek, jammer dat ie van de kringloop komt, anders was ik zeker ook even in de winkel gaan kijken. Die blauwe lok staat je trouwens echt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.