Persoonlijk

Terugkomen in het ritme

Vorige week ben ik begonnen op mijn nieuwe stageplek in Roden. Na de weken tussen mijn vorige stage en mijn huidige stage, is mijn ritme weer helemaal uit zijn doen geraakt. Het is daarom ook wel even wennen om weer vroeg op te staan. Ik moet weer terugkomen in het ritme.

Het is een hele grote stap om ineens weer volle dagen te maken. In de eerste week was ik kapot. In zo’n eerste week krijg je natuurlijk allemaal nieuwe indrukken die je moet verwerken. Je leert allemaal namen kennen die je moet onthouden, je krijgt je takenpakket onder je neus geschoven etc. Gelukkig voel ik me hier tot nu toe op mijn gemak en ik kan altijd hulp vragen als ik ergens tegenaan loop.

Om weer in het goede ritme te komen, probeer ik ‘s avonds al vrij vroeg naar bed te gaan. ‘s Ochtends moet ik om 6 uur opstaan. ‘s Avonds ben ik rond half 7 weer thuis. Vaak begin ik dan na een kwartiertje met het eten koken. Eenmaal gegeten is het vaak al bijna 8 uur. Dan heb ik nog even om op de bank te zitten voor het alweer tijd is om naar boven te gaan. Mijn streven is om tussen half 10 en 10 uur in mijn bed te liggen. Helaas is het tot nu toe nog niet altijd gelukt. Hopelijk komt dat nog, want op die manier krijg ik wel voldoende slaap.

Bij mijn vorige stage was ik 1 dag in de week vrij, hier werk ik fulltime. Het is nog even afwachten of ik de lange dagen vol kan houden gezien mijn lichamelijke situatie, maar dat kijken we eerst even aan. Als het niet gaat mag ik aan de bel trekken en dan kijken we hoe we het gaan oplossen. Het is fijn dat ik de dingen hier makkelijk bespreekbaar kan maken. Wat mijn blog en youtubekanaal betreft moet ik even kijken of ik in de weekenden genoeg energie over heb om hier mee bezig te zijn. In ieder geval staat het tot ik gewend ben op mijn stage even op de achtergrond. Mijn stage heeft natuurlijk de hoogste prioriteit op dit moment. Het duurt misschien even, maar ik denk dat ik de balans wel zal vinden.

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Terugkomen in het ritme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.