Lifestyle, Persoonlijk

Tag | Life is a song

Een tijdje geleden werd ik door Dennis getagd om de Life is a song tag te doen. Ik als muziekliefhebber kan deze tag natuurlijk niet overslaan! Laten we er niet omheen draaien maar gelijk beginnen!

Music!❤

Wie is je favoriete artiest?
Hoewel ik heel veel bands luister, is er toch eentje die er boven uit springt. De meeste mensen weten het inmiddels, maar voor de nieuwe mensen hier: Mijn favoriete band is Our Last Night! Nog 13 dagen voor ik ze weer live gaan zien OMG! Ik heb er echt super veel zin in om ze te zien!

Zing je onder de douche?
Heeeeeeel soms doe ik dat… Maar ik zing vaker achter mijn laptop! 

Wat was de eerste cd in je bezit?
Als we even de cd’s van mijn vroege kindertijd overslaan (k3, M-Kids en Kinderen voor Kinderen) dan was het Dagerously in love van Beyoncé, haar debuutalbum!

Als er nog geen internet bestond (geen Spotify, YouTube, Downloaden) welke cd zou je dan kopen?
Alle cd’s van Our Last Night. Das overduidelijk.

Welke artiest of welk nummer is een guilty pleasure van jou? Wel eerlijk zijn hè!
Beyoncé luister ik stiekem nog steeds wel eens.

concert tickets | Tumblr

Welke artiest(en) heb je live gezien?
Brace ♥ Kim Stolker ♥ Black Veil Brides (2x) ♥ Yashin ♥ Asking Alexandria (2x) ♥ Betraying The Martyrs ♥ While She Sleeps (2x) ♥ Motionless In White ♥ Bullet For My Valentine (2x) ♥ Miss May I ♥ Halestorm ♥ Sleeping With Sirens ♥ The Word Alive ♥ Our Last Night (2x) ♥ DI-RECT ♥ Racoon ♥ Iris Kroes ♥ Laura Jansen ♥ Audio Adam ♥ Bliksem ♥ Heaven’s Basement (2x) ♥ Jungle Rot ♥ Sodom ♥ DevilDriver ♥ Satyricon ♥ Paradise Lost ♥ Avenged Sevenfold ♥ Avatar ♥ Five Finger Death Punch ♥ Coldrain ♥ Callejon ♥ Bløf ♥ The Dirty Denims ♥ The Deaf ♥ Xandria (2x) ♥ Vandenberg’s Moonkings ♥ Within Temptation ♥ Hacride ♥ Vanderbuyst ♥ Solstafir ♥ Flotsam & Jetsam ♥ Havok ♥ Schirenc Plays Pungent Stench ♥ Vader ♥ Megadeth ♥ The Rotted ♥ Skreamer (3x) ♥ Jackal ♥ Picture ♥ Nervecell ♥ Concedo Nulli ♥ Crown The Empire (2x) ♥ Secrets ♥ The Ghost Inside ♥ 2 Years To Apocalypse ♥ Delain ♥ Autumn ♥ Motörhead ♥ Skew Siskin ♥ Dangerkids ♥ Alive Like Me ♥ Set It Off ♥ Stream Of Passion (2x) ♥ Sin7Sins ♥ Falling In Reverse ♥ Call It Off ♥ The Gentle Storm ♥ Glamour Of The Kill ♥ Call The Riot ♥ Oathbreaker ♥ Hundreth ♥ Cancer Bats ♥ Epica

Ik heb er een paar tussen staan van bevrijdingsfestival en wat kleinere concerten. Het zijn er vast nog wel meer geweest zijn die ik heb gezien met kleinere optredens en bevrijdingsfestival, maar die kan ik me verder niet echt herinneren. Ik heb al aardig wat gezien als ik het zo bekijk! Ook mede dankzij Metalfestival Into The Grave en CityRock Leeuwarden.

Van wat voor muziek of welk nummer word je emotioneel? 
Ligt aan het moment denk ik of de herinnering die aan een nummer vast zit. Maar nummer 1 jank nummer is toch wel My Immortal van Evanescence.

Aan welk nummer heb je een speciale herinnering? Welke herinnering brengt dit nummer bij je naar boven als je het luistert? 
Skyfall in de cover versie van Our Last Night. Toen ik ze voor het eerst zag, pakte Trevor tijdens dit nummer mijn briefje aan en bij de tweede keer tijdens dit nummer pakte hij op een gegeven moment mijn hand vast en liet hem heel langzaam los *zwijmel*

Oh dit was de tag alweer! Dat ging snel! Ik hou gewoon van over muziek babbelen haha! Ik geef deze tag door aan: Tessa, Jenny, Liesjaa en Suzie

Lots of love,
Floor Flawless

Bron Afbeeldingen: We Heart It

3 thoughts on “Tag | Life is a song

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.