Lifestyle

Swipe & Shop dé Tinder-like app voor fashion

feature-graphic-swipe-n-shop-6Soms weet je niet goed wanneer de nieuwe collectie online staat op een webshop en ga je van de ene app naar de andere. Swipe & Shop toont verschillende kledingstukken uit diverse webshops in een app!

Gisteren ontving ik het bericht dat Swipe & Shop vandaag officieel gelanceerd wordt. De app lijkt op Tinder, maar dan voor fashion! Door naar rechts te swipen wordt een kledingstuk bewaard, door naar links te swipen wordt er een nieuw product getoond. 

IOS_screens-640-03

Opgeslagen kledingstukken kunnen direct via de mobiele telefoon worden gekocht. Twijfelaars kunnen het ook naar zichzelf laten mailen om het vervolgens via de computer te bestellen. Als een opgeslagen item in prijs is verlaagd ontvang je een notificatie. Zo kan het product altijd voor de laagste prijs worden besteld.

placeit (5)

Enkele namen van webshops die aangesloten zijn bij deze app zijn V&D en Asos. Natuurlijk zullen daar nog een hoop bij komen. Ikzelf ben ieder geval erg benieuwd naar deze gloednieuwe app en zal hem zeker downloaden! De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Ben jij benieuwd naar deze app en ga jij hem downloaden?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron informatie en afbeeldingen:Nikky Hofland en Pamela Neelis, oprichters van de Swipe & Shop app

Tagged

3 thoughts on “Swipe & Shop dé Tinder-like app voor fashion

  1. Superhandig!
    Ik ga hem ook downloaden, ook al moet ik me wel weer in gaan houden met dingen kopen – ik heb al zoveel gekocht deze maand :’)
    Ik ben wel benieuwd welke webshops erbij komen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.