Fashion

Stay Strong, Fight Back

Jullie konden het al lezen dat ik vorige week met Romy had afgesproken en wat kleren van haar heb gekregen/gekocht. Ook heeft Sander in die week het Stay Strong, Fight Back armbandje van youtuber Emma Blackery voor me besteld. Ik ben super blij met al deze spulletjes en besloot ze te combineren in een outfit.

Floor Flawless outfit

Floor Flawless outfit

Floor Flawless outfit

Stay strong, fight back

Floor Flawless outfit

Floor Flawless outfit

Floor Flawless outfitStrikje Action | Zwart shirtje H&M | Blousje Romy (Charles Vögele) | Armbandje tekst Emma Blackery | Armbandje normaal cadeautje van paar jaar geleden | Broek Kledingbeurs | Schoenen Romy (Yoké) 

Zoals je kunt zien moet ik mijn haar ook weer gaan verven, wat ik vandaag ga doen. Ik had namelijk steeds geen tijd/zin om dat te doen, maar nu is het echt weer nodig.

Met het armbandje van Emma ben ik heel erg blij, ik weet dat het me erg zal helpen op de momenten wanneer ik me niet zo fijn voel. Als ik dan naar het armbandje kijk, herinner ik me dat ik sterk moet blijven en niet op moet geven!

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Stay Strong, Fight Back

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.