Persoonlijk

Stage en op mezelf

Inmiddels ben ik anderhalve week op stage en op mezelf… Nouja, ik woon bij mijn zus in, maar dat betekent wel dat ik voor eigen eten moet zorgen en een aandeel heb in het huishouden.

Zoals ik al verteld heb, zit ik opnieuw bij Festivalinfo. Voor mij wel makkelijk want ik hoef niet meer te wennen aan de mensen en de manier van werken. Ik kon maandag gelijk aan de slag nadat mijn account rechten had gekregen voor het beheer. Ik weet precies hoe het in z’n werk gaat en ik merk dat de concentratie ook wat beter is dan de vorige periode dat ik hier zat. Misschien omdat ik nu ook iets meer ritme heb.

Ik probeer namelijk elke avond rond dezelfde tijd te gaan slapen en ook sta ik ‘s ochtends om dezelfde tijd op. Op deze manier raakt je lichaam hier aan gewend en ben ik voornamelijk in de ochtend wat helderder. Natuurlijk is er nog altijd de CVS en ben ik dus nooit compleet uitgerust, maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik de eerste paar uurtjes wat wakkerder ben door de slaaptijden. Af en toe slaap ik wel laat, maar ik probeer het zoveel mogelijk te voorkomen, zodat ik wat extra uurtjes mee kan pikken.

Ook mag ik deze periode voor stage meer bezig met fotografie. Ik moest een lijstje maken van concerten waar ik wil fotograferen. Dit heb ik nu gedaan, maar moet het alleen nog doorgeven. De baas is echter al een paar dagen afwezig vanwege het tweede kindje die geboren is! In ieder geval ben ik blij dat ik wat meer met fotografie bezig mag, zodat ik toch enigszins beetje afwisseling heb in de dingen die ik doe.

Ik merk trouwens dat het me nu wel iets beter lukt om mijn blog bij te houden dan de vorige keer dat ik op stage was! Ik probeer elke dag een artikel online te zetten en alleen de eerste paar dagen ging dat even niet, maar inmiddels heb ik mijn draai weer een beetje gevonden!

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Stage en op mezelf

  1. Gelukkig dat het nu iets beter gaat dan met je concentratie!
    Misschien is het wel een goed idee, een vast ritme, ik heb de laatste tijd vaak last dat ik een beetje vermoeid ben ><

  2. Fijn om te horen dat je een beetje in een ritme gekomen die je zelf ook fijn vindt. Ik doe het zelf ook, elke dag rond dezelfde tijd op bed en elke dag op dezelfde tijd sta ik naast mijn bed. Benieuwd naar welke concerten je gaat, zou graag mee natuurlijk hahaha. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.