Lifestyle

Spam your blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.

Vandaag is het voor een keertje anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

Wat is je blog en waar gaat het over?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

11 thoughts on “Spam your blog!

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Ik schrijf elke dag een artikel op http://www.BeautyCloud.nl/ , een blog waar het -zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden- voornamelijk gaat over beauty, beauty en nog eens beauty! Ik probeer regelmatig looks te maken (eventueel met tutorials), ben gek op nagellak en ik heb een zwak voor wat luxere merken. Ik zou zeggen, kom eens langs <3!

 2. Wat leuk dat we mogen spammen.

  Mijn blog http://www.partytoday.simpsite.nl is een blog over beauty fashion en lifestyle. Ik schrijf 4 of meer keer per week en ik heb er veel plezier in. Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen en als jij ook een blog hebt dan neem ik zeker een kijkje!
  Op bloglovin heet ik partytoday. Simpsite.nl
  Kom je ook eens lezen.
  X

 3. Hoi! Mijn blog is http://mandycarolina.nl Dit is een vrij persoonlijke blog, waarop ik artikelen schrijf over dingen die ik leuk vind. Dit zijn reviews over producten die ik heel erg fijn vind, maar ook outfitposts en video’s. Hopelijk vinden jullie het leuk om een kijkje te nemen op mijn blog en via bloglovin. Leuk dat we mochten spammen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.