Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Het is alweer drie maanden geleden dat ik een spam je blog artikel had gemaakt waarin je je blog kon spammen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

Laat me weten wat je blog is, waar het over gaat en wat jouw blog zo leuk maakt! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

10 thoughts on “Spam je blog!

 1. Ik heb sinds kort een eigen blog omdat ik afleiding nodig had, maar ik vind het zo leuk dat ik mij hier nog heel lang bezig mee zal kunnen houden. Ik blog voornamelijk over beauty, fashion, lifestyle, maar ook regelmatig over persoonlijke dingen. Ik zelf ben natuurlijk ook een alternatief persoon, en dat laat ik ook blijken in de shoplogs die ik ga doen!

  http://kimmsanity.weebly.com/

 2. Hi Floor! Mijn blog is http://www.beautybrain.nl en het gaat over beauty & lifestyle en les wat mij verder bezig houdt. Ik hou er van koken dus er verschijnen daarnaast ook veel recepten. Waarom mijn blog zo leuk is? Ik ben nu een maand geleden begonnen en vanaf dat moment ben ik verliefd op bloggen en post ik zo goed als elke dag een nieuwe blog. Ik hoop mijn enthousiasme ook in mijn blogs uit te stralen en dan anderen het daarom ook net zo leuk vinden om te lezen, als ik het vind om te schrijven.

  Liefs,

  Diantha

 3. Yeaay wat cool! Ik heb een beginnende blog, volg mij in mijn band avonturen POLTER die richting de zomer zeker zal groeien. 20 april zullen we het podium o.a. Delen met Enslaved!! 😀 ook praat ik graag over fashion en mn gekke haar! Xxx love u Floortje!

 4. Hai, ik ben Patricia van http://www.twijfelmoeder.nl. Ik deel mijn twijfels – wil ik wel kinderen – via mijn column op de site. Daarnaast met nieuwtjes, interviews en een besloten forum. Ik hoop hiermee echt een taboe te doorbreken, want iedereen gaat er maar vanuit dat je als je lang met je partner samen bent dat er dan kinderen komen. Dat is niet altijd het geval. Bijvoorbeeld, omdat men niet wil, maar nog gevoeliger, omdat er vruchtbaarheidsproblemen zijn. We moeten dus eerlijk over onze (ontbrekende) kinderwens kunnen spreken.

 5. Hoii!! Leuk om eens te mogen spammen 🙂
  Ik heb een blog over Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle: MBFL!
  Ik heb nu een verloting van een goodiebag, dus vergeet niet je e-mailadres en de reden dat je wil winnen in te vullen in de volgende link: https://www.enquetesmaken.com/s/8e7680a
  De goodiebag wordt verloot bij 100 volgers, dus volgen is ook belangrijk!

  Kijk dus op http://www.mbfl.blogspot.com 🙂 Ik zou het heel leuk vinden en je zou de goodiebag kunnen winnen!

 6. Hey, wat leuk 😀 mijn blog is fairypretty.wordpress.com en ik blog vooral over beauty omdat ik graag mijn mening deel met anderen en omdat ik graag schrijf 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.