Lifestyle

Spam je blog of YouTube Kanaal!

spam je blog

Een tijdje terug werkte ik mijn leeslijst op Bloglovin en mijn abonnementenlijst op YouTube bij. Nu ben ik eigenlijk wel op zoek naar wat nieuwe mensen om aan mijn lijstje toe te voegen! Normaal gesproken heb ik een hekel aan gespam in de comments, maar vandaag mag het dus wel. Laat niet alleen een link achter, maar stel jezelf even voor en vertel waar je blog of kanaal over gaat. Ik zal zeker een kijkje nemen en wellicht dat andere mensen dat ook gaan doen!

Daarbij zou ik het leuk vinden als je mij ook gaat volgen via Bloglovin of gaat abonneren op mijn YouTube Kanaal!

Lots of love,
Floor Flawless

15 thoughts on “Spam je blog of YouTube Kanaal!

 1. Hoi! Ik ben Shadia en ik ben regisseur op het kanaal iMakeMovies. Daarop maak ik kortfilms, maar ook music video’s en sketches. Met af en toe eens een wat andere video’s zoals bloopers van bij opnames, behind the scenes of een vlog!

 2. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.

  http://marategendraads.wordpress.com

 3. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog ken je natuurlijk al, maar andere lezers misschien nog niet. Ik ben Vanessa, een Belgische blogger en schrijf vooral over beauty en lifestyle. Daarnaast post ik regelmatig plogs waarin ik jullie een kijkje in mijn leven geef. Ik zou het superleuk vinden mochten jullie een kijkje komen nemen op http://www.vanessablogt.be!

 4. Hoi! Ik ben Alex en ben oprichter van Asngaming.net. Inmiddels al een paar keer onder een andere naam doorgestart, en deze werkt nu. Op de website https://asngaming.net vind je allerlei gamenieuws, gefilterd door de redactie (aka ik). Wat het bijzonder maakt, is dat niet al het nieuws erop komt. Immers is het interessanter om te lezen dat er een miljoenenboete is gegeven aan een grote uitgever dan dat het model van een character zijn grote teen heeft gestoten. Er worden ook veel give-aways gedaan, meestal op facebook (https://facebook.com/AsngamingNL) . Op Youtube (https://youtube.com/ASNGamingNetNL) zie je vooral verslagen waar we als site naar toe gaan. Leuk detail, de site bestaat nu 5 jaar en dat gaan we groots vieren. Er komt een nieuwe lay-out en meer functies. Ook met een gigantisch prijzenpakket. Ik hou je in de gaten, vooral de fotografie lijkt me leuk!

 5. Wat leuk dat we even mogen spammen :). Mijn naam is leoniae, ik ben een blogster, creatieveling en ik acteer. Ik schrijf op mijn blog http://www.leoniae.nl onder andere over mijn interesses, over de dingen die ik maak, over producten en over lifestyle. Op het moment houd ik een Give-Away :). Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt :).
  Xoxo, leoniae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.