Lifestyle

Spam je Blog of YouTube kanaal

spam je blog

Aangezien mijn volglijsten op zowel YouTube als Bloglovin behoorlijk zijn uitgedund, ben ik op zoek naar nieuwe leuke mensen om te volgen! Normaal gesproken heb ik een hekel aan gespam in de comments, maar vandaag mag het dus wel. Laat niet alleen een link achter, maar stel jezelf even voor en vertel waar je blog of kanaal over gaat. Ik zal zeker een kijkje nemen en wellicht dat andere mensen dat ook gaan doen!

Daarbij zou ik het leuk vinden als je mij ook gaat volgen via Bloglovin of gaat abonneren op mijn YouTube Kanaal!

Lots of love,
Floor Flawless

10 thoughts on “Spam je Blog of YouTube kanaal

 1. Hey!

  Mijn blog aworldofvinyl.wordpress.com was in eerste instantie bedoeld voor mijn liefde voor platen, mijn polaroid camera en videobanden, maar ik post er allemaal random dingen op. Ik post niet heel vaak volgens een vast schema, alleen wanneer ik daar zin in heb.

  Groetjes

 2. Hey Floor wat lief dat we mogen spammen. Ik zou het superleuk vinden als je me volgt. Ik heb een blog over beauty, reizen, fashion en lifestyle. Wat is het leukste aan bloggen? Delen! En daarom heb ik vaak leuke win acties. Kom je gezellig langs?

 3. Hoi, fijn hoor! Ik kom best vaak op jouw blog maar volgens mij volg ik je nog niet officieel. Ik gebruik bijna nooit Bloglovin’ maar ga je in mijn feedreader toevoegen.

  Mijn blog, http://astridvanwoerkom.com/, gaat over mijn leven, (psychische) gezondheid, lifestyle en alles wat me interesseert. Naast schrijven en internetten is momenteel zeep en verzorgingsproudcten maken mijn grootste hobby. Hier komen binnenkort een paar DIY’s van online.

 4. Mijn doel:
  Ik wil kijken of ik de eerste Nederlandse youtuber met een fysieke beperking kan worden met 100,000 abonnees!
  En dus een zilveren youtube play button krijg.
  Maar dit kan ik niet alleen doen ik heb namelijk al jullie hulp nodig!
  Maar ook van jullie vrienden, familie, klasgenoten, facebook vrienden, teamgenoten enz.

  Ik hoop dat jullie mijn vlog’s met plezier gaan kijken.
  Maar waar het echt om draait is dat iedereen massaal (gratis) gaat abonneren op mijn Youtube kanaal!
  Dit kan erg makkelijk door middel van deze link hieronder:
  > https://goo.gl/bHf2Zd

  Dus iedereen kijken, delen en vooral drukken (gratis) op de rode abonneren knop op mijn Youtube kanaal!
  Eens kijken of we samen dit doel kunnen bereiken!

 5. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!

  http://marategendraads.nl

 6. Hallo
  Ik ben Evi. Ik ben deze zomer gestart met een blog. Deze gaat voornamelijk over boeken. Maar af en toe komt er ook eens iets ander online. Ik heb hier ook een YouTube kanaal bij gemaakt. Je kan deze ook vinden op mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden als er eens kijkje op genomen wordt. En ik vind dit echt een heel leuk idee.

 7. Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.