Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Ik heb mijn leeslijst weer eens grondig bijgewerkt en nu ben ik op zoek naar nieuwe blogs om te volgen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Vertel wie je bent en waar je over blogt. Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

♥ Ik zou het ook leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin

Lots of love,
Floor Flawless

19 thoughts on “Spam je blog!

 1. Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 2. Hey,

  Mijn naam is Jessica en ik ben een meisje van 16 jaar die de trotse eigenaresse is van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com mijn blog gaat over fashion, beauty, lifestyle en verder alles wat ik leuk vind om te plaatsen. Ik post sinds 26 januari 2016 op mijn blog. Eerst had ik nog een oude maar ik ben blij dat ik opnieuw ben begonnen dat heeft mij een goede boost gegeven.

  Liefs Jessica

 3. Hoi hoi ik ben weer terug van mijn break up met mijn blog 😉 http://www.atenga.nl krijgt nog een nieuw jasje, maar verder is alles weer terug! Nieuwe items en beauty, health en lifestyle. Met persoonlijke artikelen nog dichter bij mijzelf. Heerlijk om weer terug te zijn!

  Hoe gaat het met jou Floor?

  Groetjes van 9 km verderop 😉

  Liefs Agneta

 4. Volgens mij volg je me al, maar wellicht heeft een van je lezeressen interesse 🙂 http://emmelieherwegh.nl is mijn blog, maar de laatste tijd focus ik me vooral op YouTube. Mijn naam is Emmelie Herwegh en ik ben een 20-jarige fotografie studente. Muziek is altijd al een groot deel van mijn leven geweest: ik verzamel LP’s, speel gitaar, fotografeer concerten en bezoek festivals. De video’s en blogposts die ik maak zijn hier voornamelijk op gefocust. 😀

  x

 5. Hey Floor! Wat een mooie blog heb je!
  Leuk dat je ons de kans geeft om een beetje reclame te maken voor onze blog. De website Right Swiped wordt beheert door twee bloggers, namelijk mezelf en mijn vriend. Dit komt doordat we veel dezelfde interesses hebben. Aan onze naam Right Swiped hangt ook een leuk verhaal verbonden, misschien heb je zelfs al een vermoeden. Wil je toch weten waar de naam exact vandaan komt? Dan kun je terecht bij ‘over ons’ op onze website. We bloggen eigenlijk over van alles maar voornamelijk over boeken, films, tv-series en muziek. De website bestaat nog niet zo lang, van januari dit jaar, maar we werken er allebei dagelijks aan.

  Wie weet tot binnenkort!
  http://www.right-swiped.weebly.com

 6. Heey, ik ben een middelbare scholiere en mijn blog staat nog maar net een maand online daarom ben ik druk bezig met het zoeken van lezers 🙂 mijn blog is te vinden op http://www.noaindy.nl en gaat over van alles! Van de 5 leukste hotspots van Utrecht tot rare spullen die ik op Ebay tegenkwam. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog, wat berichten leest en misschien zelfs wel een reactie plaatst! Als je een reactie plaatst klik ik trouwens altijd door naar je blog en plaats ik wat reacties want ik vind het erg interessant om te lezen waar jullie blogs over gaan!

  X, Noa

 7. Leuk!! Mijn naam is Maaike, ik ben 27 jaar en ook helemaal gek van Hello Kitty. Ook hou ik van heel veel andere schattige dingetjes. Mijn blog gaat over van alles. Voornamelijk beauty, fashion, maar ook persoonlijke dingetjes kom je er zeker tegen.
  Ik blog nu een jaar en vind het super leuk. Ook om andere bloggers te ontmoeten ^^

  http://maaikies-style.weebly.com/

 8. Fijn dat je andere bloggers een kans geeft om hun blog te spammen!
  Ik zou het erg leuk vinden als je ook een kijkje zou willen nemen op mijn persoonlijke blog. Op http://www.littlebyme.nl vindt je minimaal 3x per week artikelen over beauty, lifestyle en lekker eten. ook laat ik elke zondag zien hoe mijn week eruit ziet en wat ik zoal doe met mijn gezin.

  Veel liefs Monica xx

 9. dfgdfklgjdljfgldj
  Ik ben al zoveel leuke blogs tegen gekomen hier! 😀

  Ik heb meerdere blogs gehad en probeerde altijd een beetje het grootste gros te volgen, maar ik draag geen make-up en gebruik ook niet allemaal producten.
  Daarom heb ik besloten om te gaan bloggen over wat mij écht interesseert.
  LP’s, singles, videobanden, mijn nieuwe polaroid camera en een beetje alles wat ik blog waardig vind.

  Mijn blog: http://www.aworldofvinyl.wordpress.com/

 10. Hoi 🙂
  Ik ben Patricia volg je blog al een tijdje (sinds vandaag ook op bloglovin’) en ben daar in eerste instantie mee begonnen omdat je stijl me aanspreekt. Ik was vroeger ook een alternatief uitziend typje met zwartgeverfd haar en een eigen stijltje 😉 In de loop van de jaren ben ik wat ‘saaier’ geworden, maar dat mag de pret niet drukken. Ik schrijf zelf veel over films en series, maar ook over muziek, lifestyle en mijn eigen leven, wat door mijn persoonlijkheidsstoornis niet altijd makkelijk is. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl

 11. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.