Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Ik heb mijn leeslijst weer eens grondig bijgewerkt en nu ben ik op zoek naar nieuwe blogs om te volgen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

♥ Ik zou het ook leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin

Lots of love,
Floor Flawless

7 thoughts on “Spam je blog!

  1. Ik probeer de blog over wat me gelukkig maak en volg zelf verschillende blogs anders dan mijn eigen blog. Want je leert soms ook van verschillen. https://www. Choosebeautiful.nl Hopelijk neem je de tijd om de blog te kijken zonder oordeel te hebben. 😉

  2. Jeej spammen :). Momenteel ben ik voor 4 maanden in Engeland dus daar blog ik momenteel veel over. Maar ik maak deel ook veel diy’s en andere creatieve projecten.

    -x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.