Lifestyle

Spam Je Blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een spam je blog artikel had geplaatst waarbij je je blog kon spammen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

♥ Ik zou het ook leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin

7 thoughts on “Spam Je Blog!

 1. Mijn blog volg je gelukkig al. Maar toch ga ik de mijne ook even lekker spammen. Op het moment is het nog thedaybeforemybirthday.blogspot.nl maar ergens vandaag of morgen zal dit dennisenzo.nl worden. Op mijn blog ga je binnenkort veel papa blogjes lezen omdat ik op elk moment papa word. Verder gewoon dagelijkse dingen die in mijn hoofd rond spoken, veel muziek en zo nu dan een #instagrumpy dump of gewoon foto’s die ik schiet met de spiegelreflex/telefoon.

 2. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

 3. Mijn naam is Astrid (21), eigenares van timeless-elegance.weebly.com
  Timeless Elegance begon op 26 augustus 2014. Oorspronkelijk als een modeblog voor Belgische en Nederlandse modeliefhebbers, maar groeide al snel uit tot een blog met een portie lifestyle, persoonlijke artikelen, beauty, fashion, reizen & tips. Al van jongs af aan hou ik van mode en alles wat daar mee te maken heeft (denk aan: magazines, modebloggers, mode op straat, modeseries,..) Naarmate ik ouder werd breidde mijn interesses uit naar beauty, reizen en meer. Bloggen is voor mij daarom de perfecte manier om mijn fascinatie voor mode, beauty en reizen te delen. Kortom bij Timeless Elegance kan je terecht voor semi-dagelijkse blogposts 100% vanuit het hart!

  Blog: timeless-elegance.weebly.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.