Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een spam je blog artikel had geplaatst waarbij je je blog kon spammen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

♥ Ik zou het ook leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

10 thoughts on “Spam je blog!

 1. Ik ben de eerste 🙂 Mijn blog ken je dus al, maar eventuele andere bezoekers misschien nog niet. Ik ben Ester, ik blog inmiddels 12.5 jaar op http://www.estrellaweb.nl. Ik ben geen standaard blogger, heb ook géén beautyblog en ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen. Van serieus tot grappig en van informatief tot persoonlijk. Elke dag nieuw leesvoer!

 2. Yay! Altijd leuk natuurlijk. Mijn blog is http://lucindainwonderland.nl en zoals het al een beetje zegt is dat mijn plekje, mijn wonderland… met alle gekkigheid die er bij komt kijken, want ik houd niet echt van het recht toe recht aan. Ik schrijf wat ik denk en dat loopt soms wel wat uit de hand. Beauty slaat wel de klok op het moment, maar ik probeer ook wat persoonlijker te worden en je mee te nemen op een reis van zelfontdekking. Zou het leuk vinden als je komt kijken. xxx Lucinda

 3. Ik lees je blog al een tijdje maar heb eigenlijk nooit een comment achter gelaten bedenk ik me nu. Beetje raar om te beginnen met commenten bij deze post maja aan de andere kant laat ik de kans om mijn blog te spammen niet zomaar voorbij gaan 😉
  Mijn blog gaat momenteel over mijn stage in Japan. Ik studeer daar voor een half jaar. Over een maand ga ik alweer naar huis maar ik post nog steeds veel over mijn avonturen daar. Verder is mijn blog meer een lifestyle blog met tips ect. En vanaf komende maand wil ik meer de fashion kant op gaan. Van alles wat dus 🙂
  http://mymerrymorning.blogspot.com

 4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Dit doe ik inmiddels al weer een jaartje met nog steeds heel veel plezier 🙂 Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen. Op Instagram en Twitter ben ik ook te vinden onder de naam bymarlayne.

 5. Als bloggers onder elkaar is het heerlijk als we de kans krijgen om bij elkaar te mogen spammen. Ik vind het in ieder geval altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen, maar ook de mensen achter de blog. Soms kom je erachter dat je maar 9 km van elkaar vandaan woont 😛

  In ieder geval mijn naam is Agneta en ik blog op http://www.travelsuitcase.nl waar ik schrijf over beauty dingen, maar ook persoonlijke verhalen kwijt kan. Zo kun je leven over mijn zoektocht naar geluk en vandaag heb ik een CLOTD voor jullie klaar staan! Dus neem allemaal even een kijkje en dan ben ik ook weer blij. Als je een reactie achterlaat kom ik zeker ook jou blog bezoeken en kun je stiekem ook wel een reactie verwachten.

  Liefs Agneta

 6. Ah bedankt dat ik mijn weblog mag promoten! Mijn naam is Sasha ik ben een 32 jarige vrouw met een transseksueel verleden en heb dus erg veel mee gemaakt. Ik wil graag mijn verhalen met jullie delen zodat ik een inspiratie bron mag zijn voor mensen die ook ellende hebben mee gemaakt of nog mee maken! Voor ik het vergeet ik blog nu zelf pas een paar dagen dus ik op mijn weblog ook een kopje gemaakt waar je gratis mag spammen om zo elkaar te helpen! Neem je een kijkje? Zou leuk zijn en misschien leer ik nog wel nieuwe mensen kennen 😀 Liefs sas https://doordeogenvansasha.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.