Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Het is alweer ongeveer drie maanden geleden dat ik een spam je blog artikel had geplaatst waarbij je je blog kon spammen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

Laat me weten wat je blog is, waar het over gaat en wat jouw blog zo leuk maakt! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

8 thoughts on “Spam je blog!

 1. Yay, leuk! Ik schrijf op mijn persoonlijke lifestyle-, food- en boekenblog muymaaike.nl. Er staat net een nieuwe lay-out online én ik ga vanaf nu iets vaker bloggen, dus zeker een bezoekje waard. 🙂

 2. Ik weet dat je natuurlijk al kijkt, want zo lief ben je wel, maar voor de andere mensen…. Mijn naam is Lucinda en mijn blog is mijn eigen stukje Wonderland met alle gekkigheid die daar natuurlijk bij hoort. Ik schrijf wat ik denk en ondanks dat beauty wel een beetje de klok slaat, probeer ik steeds meer mijzelf uit te breiden…. Zou leuk zijn als je een kijkje komt nemen! xxx Lucinda

 3. Oh my, ik houd ervan om legaal mijn blog te spammen! Zelf heb ik een Nederlandse beautyblog http://www.beautykoning.com met aardig wat make-up looks. Van rood tot aan groen en geel, blauw? Geen probleem! Daarnaast ben ik ook actief in de special effect make-up en staat mijn blog op dit moment in het teken van de feestdagen!

 4. Leuk, een spam je blogpost.

  Mijn blog gaat over van alles en nog wat: dagelijkse bezigheden, health, sport, fashion, alles.
  Ben pas begonnen, dus nog geen groot archief en veel bezoekers…

 5. Wat hou ik toch van spam momentjes! Als beginnend blogger vind ik het namelijk best lastig om lezers te bereiken. Mocht je zien dat ik iets verkeerd aanpak dan hoor ik dit graag!

  Ik blog over Aziatische mode en recentelijk ook eten en reisjes; ik heb laatst een post over Taipei de deur uit gedaan en op de planning staan ook mijn andere reisjes.
  Lijkt dit je interessant of ken je gelijksoortige blogs dan hoor ik dit graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.