Lifestyle

Spam je blog!

keep-calm-and-spam-your-blog-3

Het is alweer drie maanden geleden dat ik een spam je blog artikel had geplaatst waarbij je je blog kon spammen. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan als een blog wordt gespammed in een comment, terwijl er een vakje in het commentformulier zit waar je je link in kunt zetten.Vandaag is het weer even anders. Deze keer is het juist de bedoeling om je blog te promoten! Ik zal zeker een kijkje nemen en misschien andere mensen ook!

Laat me weten wat je blog is, waar het over gaat en wat jouw blog zo leuk maakt! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

16 thoughts on “Spam je blog!

 1. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor
  die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 😀

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 2. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is net twee weken online: Sax and the Pretty.nl. Ik schrijf als saxofonist en student aan het Conservatorium van Amsterdam over beauty, maar ook schrijf ik columns over alles wat me bezig houdt of opvalt, ik praat je bij over mijn leven als muzikant en neem je mee naar mijn concerten. Misschien zie ik je eens op mijn blog! Groetjes, Femke

 3. Mij ken je vast wel, maar dat neemt niet weg dat ik toch eventjes spam ^-^

  Ik ben Stéphanie, 21 jaar, genderqueer en helemaal gek van lolita. Ook street art, cosmetica en fashion over het algemeen hebben mijn interesse, en hier blog ik dan ook over op mijn blog. Mijn blog is erg breed, dus neem maar eens een kijkje! http://aphelium.org/

  P.s. Ik heb een nieuwe layout. 😀

 4. Zo leuk! Ik kom ook even mijn blog laten zien 🙂

  Engelstalig blog > Mijn naam is Mariska, maar veel mensen noemen me Burri. Ik hbe een personal blog over vanalles en nogwat dat mijn interesseert. Soms wat reviews, soms wat random stuff, soms cosplay. Ik heb mijn blog net in een nieuw jasje gestoken en hoop dat er meer van jullie een kijke willen nemen. http://strawburri.com

 5. Spammen – helemaal geweldig!
  Kom vooral ook bij mij even spammen – er loopt op het moment op http://www.zowiezoe.com namelijk ook een spam-je-blog artikel 😉

  Ik ben dus Zoë-Amber, 25 jaar en al lange tijd verslaafd aan bloggen. Ik blog over van alles en nog wat – van rare verhalen tot gekke overpeinzingen. Come and see for yourself!

 6. Heb je blog pas net ondekt en val meteen met mijn neus in de boter 😉

  Ik ben Maris en samen met Mesa blog ik op http://mesamaris.com/ . Wij bloggen over alles wat het leven leuker maakt. Beiden genieten wij van het leven, maar beseffen maar al te goed dat je er zelf wat van moet maken.Onze speerpunten zijn Lifestyle, Travel/Hotspots en Food met hier en daar een vleugje tech.

 7. Hoi!

  Wat lief dat we mogen spammen!

  Ik blog, anoniem, op http://www.diysforyouandme.weebly.com, een blog voor je wekelijkse portie aan leuke berichtjes, inspiratie en natuurlijk DIY’s. Mijn blog is voor elke creatieveling, maar ook niet-creatieveling perfect. Want zeg nou zelf; na het lezen van de allerleukst DIY’s, fotografietips, inspiratieposts, of andere leuke dingetjes, móét je toch gewoon zelf aan de slag gaan?
  Op mijn blog kan je minimaal 2 keer per week een post verwachten en geloof me, ze maken je hele week weer goed!

  Ik zal het leuk vinden als je er een kijkje zal nemen!

  Liefs! ♥

  Site: http://www.diysforyouandme.weebly.com
  Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/12258899

 8. Hoi!
  Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo’n artikeltjes) Wel ik maak foto’s waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!

  http://neon-fall.blogspot.be/

  Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.

  http://neon-fall.blogspot.be/

  GREETSSSSS E. 😆

 9. De DIY Diva is blij dat zij haar blog hier mag spammen…

  Ik blog iedere werkdag over mijn creatieve ‘uitspattingen’. Als diva zonder sterallures hoop ik anderen te inspireren. Ga zelf lekker aan de slag met vele DIY tutorials. Niet alleen leuk voor beginners (kerstkaarten…), maar ook voor gevorderden (zelf kleding naaien, soutache)

  Neem ook eens een kijkje op mijn gelijknamige YouTube kanaal, met heel veel verschillende knutselvideo’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.