Persoonlijk

Sometimes you gotta fall before you fly

Af en toe gaan dingen niet helemaal zoals jij het wil, of gaat het niet zo snel dan dat je zou willen. Is dat erg? Nee helemaal niet!

Sometimes you gotta fall before you fly. Daar moest ik gelijk aan denken toen ik in een dip zat. Het gaat namelijk even niet helemaal zoals ik zou willen. Lichamelijk gezien gaat het bagger, en op privé gebied gaat het momenteel ook niet geweldig (wegens privacy redenen zeg ik hier verder niks over).

Momenteel ben ik druk bezig met mijn laatste twee stageweken. Dit betekent dat er hard gewerkt moet worden aan de opdrachten en daar gaat tijd in zitten. Ook doe ik mijn best gewoon elke dag op stage te verschijnen en dit kost natuurlijk een hoop energie.

Mijn blog en youtube staan momenteel even op een iets lager pitje. Het is een beetje dubbel: aan de ene kant ben ik ontevreden als ik niks plaats, maar tegelijkertijd ben ik ook niet helemaal tevreden met wat er momenteel wel geplaatst wordt. Ik merk van mezelf dat de kwaliteit achteruit is gegaan doordat ik teveel van mezelf vraag en alles tegelijk wil doen terwijl ik dat niet kan.

Kwaliteit gaat voor kwantiteit en daarom zal het de komende tijd nog een beetje rustig blijven en af en toe een artikel verschijnen, totdat ik het wat rustiger heb.

Alvast bedankt voor jullie begrip, I love you all! <3 

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Search Quotes

4 thoughts on “Sometimes you gotta fall before you fly

  1. Neem echt je tijd voor je schoolwerk, zo super belangrijk. En tjah, soms moet je even flink op je gezicht gaan voor het echte werk kan beginnen. Guurlll, been there done that. Succes en You Can Do This! xxx Lucinda

  2. Ik snap heel goed dat je iets minder zult posten vanwege dat en school is ook super belangrijk! Heel veel succes en hopelijk kom je weer snel uit je dipje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.