Persoonlijk

Shortest horror story: Monday

Het is weer maandag, de meest gehate dag in de week. Zo’n dag waarvan je hoopt dat ie snel voorbij is en gelijk denkt: was het nog maar weekend. Het weekend vliegt altijd voorbij en dan moet je ineens weer vroeg op staan en gewoon weer naar school of naar je werk.

Stiekem ben ik wel blij dat we op de maandag bijna alleen maar bezig zijn met praktijkonderdelen, want van allemaal theorievakken op de maandag word ik niet bepaald vrolijk. Al helemaal niet omdat op maandag mijn wekker gelijk weer om 6 uur in de ochtend gaat. Goedemorgen… (not)

Afbeeldingsresultaat voor shortest horror story monday

Ik heb altijd moeite om een beetje op gang te komen op de maandag, zelfs al heb ik in het weekend nauwelijks wat gedaan, ik moet op gang komen. Het begint meestal al met dat ik chagrijnig en niet uitgerust mijn bed uit stap. Nog half slapend sleep ik dan mezelf naar de badkamer toe om me klaar te maken om vervolgens 3 kwartier later mijn ontbijt naar binnen te werken en de deur uit te gaan. Ik moet een uur reizen om naar school te komen en 9 van de 10 keer lig ik tijdens de reis te slapen. Je hoeft dus niet een gezellige Floor te verwachten zo vroeg in de ochtend. Later op de ochtend trekt dat wel weer bij hoor, maar ik moet eerst goed wakker zijn.

Vervolgens probeer ik de eerste paar uren alles goed mee te krijgen tijdens de les en soms dringen dingen niet gelijk tot me door. Gelukkig is dat tot nu toe nog niet zo’n groot drama geweest. Vervolgens loop je in de middag je klasgenoten te commanderen (en andersom) tijdens fotografie en ben je blij wanneer alles goed en wel ingeleverd is en je naar huis kan.Eenmaal thuis van school valt de maandag dan ook wel weer mee, want dan weet je dat zodra je naar bed gaat het snel dinsdag zal zijn!

Vinden jullie maandagen ook zo verschrikkelijk?

Lots of love
Floor Flawless

bron afbeelding

Tagged

2 thoughts on “Shortest horror story: Monday

  1. Belachelijk herkenbaar. Maar gelukkig gaat de tijd altijd wel super snel op de maandag op mijn werk, omdat er zoveel weer opgepakt moet worden. Toch heb ik een gruwelijke hekel aan de maandag en zal het altijd wel houden. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.