Video's

Shoplog vlooienmarkt Hemelvaart en Pinksteren

Met Hemelvaart & Pinksteren is in het dorp waar ik woon altijd een hele grote vlooienmarkt. Natuurlijk kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Ik ging naar beide markten en kocht daar het een en ander. Het leek me leuk om te laten zien wat ik daar gekocht heb, dus daarom een shoplog met mijn gekochte vlooienmarkt spulletjes!

Lots of love,
Floor Flawless

8 thoughts on “Shoplog vlooienmarkt Hemelvaart en Pinksteren

  1. Leuk geshopt! Van Charmed had ik de serie compleet, die heb ik aan een vriendin gegeven. Zo’n cameradoos had ik ook. ‘;) Minder is dat die bij mijn ex staat. 🙁 Inderdaad leuk om gewoon neer te zetten. Het boek van Mary Higgins Clark heb ik vorig jaar op een vlooienmarkt gekocht, maar nog steeds niet gelezen. Misschien toch eens gaan doen.

    1. Ik ben echt dol op Charmed! Jammer dat die camera bij je ex staat 🙁 Ikzelf heb aardig wat ongelezen boeken in de kast, maar zit een beetje in een leesdip. Misschien is het je opgevallen dat ik al een tijdje geen recensie meer heb geplaatst haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.