Lifestyle, Persoonlijk, Video's

Shoplog met o.a H&M en Kruidvat

Het heeft weer even geduurd, maar ik heb weer een video voor jullie. Ik heb de afgelopen tijd weer heel wat geshopt, en daarom besloot ik weer een shoplog op te nemen. In deze video zie je o.a dingen van H&M en Kruidvat en nog veel meer andere winkels.

Ik heb overigens de laatste tijd issues met het filmen met spiegelreflex, hij stopt na een paar seconden ineens automatisch met filmen. Ik heb geen idee hoe dit kan, maar dit is nu al een tijdje zo, zonder dat ik de instellingen heb aangepast. Heeft iemand een idee wat ik hier tegen kan doen? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Shoplog met o.a H&M en Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.