Beauty

Seven Sins Beauty Blogger Style

Het is weer eens tijd voor een tag. Deze keer werd ik getagd door Laurence om de Seven Sins Beauty Blogger Style Tag te doen. Ik had de  tag nog niet eerder voorbij zien komen, dus vond het erg leuk dat ik getagd ben!

Luxuria | Lust
Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?
Ah we beginnen voor mij lekker makkelijk. Ik wil nog heel graag een lipstick van M.A.C en op dit moment staat de kleur Pure Heroine op mijn lijstje!

Gula | Gulzigheid
Welk merk komt het meeste voor in je stash?
Ik denk Essence, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Van de meeste merken heb ik maar een paar dingetjes, maar ik denk dat Essence er het meest bovenuit springt. 

Avaritia | Hebzucht/Gierigheid
Wat is het duurste item uit je stash?
Een nagellakje van O.P.I. Als we nagellak er buiten houden zou ik zeggen het Sleek Oh So Special palette, maar bijna alles in mijn stash is eigenlijk wel budgetproof. Ik koop nooit hele dure make-up.

IMG_3126

Acedia | Luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?
Blush! Mijn wangen zijn meestal al aardig gekleurd, dus ik vind het geen ramp als ik vergeet blush op te doen. Meestal doe ik ook alleen maar snel mijn oogmake-up en ga dan gewoon de deur uit.

Ira | Woede
Met welk product heb je een liefde/haat relatie?
Foundation. Tegenwoordig gebruik ik het eigenlijk niet echt meer, omdat hij ineens te donker voor me is op de een of andere manier. Ik snap er helemaal niks van, want eerst was ie perfect! Bovendien vind ik het maar een hoop gedoe om het op te smeren dus laat ik het vaak maar bij een poeder.

Picture

Invidia | Jaloezie
Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Alleen een zwart lijntje boven het oog. Echt ik vind het zo mooi bij anderen, maar bij mij staat het gewoon niet! Vandaar altijd een zwart lijntje om mijn hele oog.

Superbia | Trots
Welk product zorgt er voor dat je je beter voelt?
Eyeliner/oogpotlood. Als ik mijn ogen niet op maak krijg ik meestal de vraag; ”Gaat het wel goed met je?” of  ”Ben je ziek?” Sindsdien draag ik buiten de deur praktisch altijd eyeliner/oogpotlood en mascara tenzij ik last heb van ontstoken ogen of er écht geen tijd voor heb om mijn make-up te doen.

Graag geef ik de tag door aan Danielle Eveline en Lucinda, in de hoop dat zij hem ook in gaan vullen.

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: 1 &

Tagged , ,

2 thoughts on “Seven Sins Beauty Blogger Style

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.