Lifestyle, Persoonlijk

Series die ik momenteel volg

Hoewel ik tegenwoordig bijna geen tv meer kijk en ik series meestal online volg,  zijn er de laatste tijd ook series op tv waarvoor ik wél voor de buis ga hangen. Er zijn wat series waarvoor ik mijn boek opzij leg en lekker tv ga zitten kijken met mijn moeder. Het leek me leuk om de series die ik momenteel volg met jullie te delen.

Als eerste Moordvrouw. Mijn moeder en ik kijken dit al vanaf seizoen 1! Hoewel we op wonderbaarlijke wijze seizoen 3 en 4 hebben gemist… Gisteren heb ik een dvd box binnen gekregen zodat we de oude afleveringen alsnog terug kunnen kijken! In ieder geval vinden we het elke keer weer ontzettend spannend en zitten we er elke zondagavond weer klaar voor! 

Daarnaast komt op de vrijdagavond Flikken Rotterdam. Flikken Maastricht hebben we eigenlijk maar half gevolgd en nu volgen we Flikken Rotterdam dus op de voet. Vooral de aflevering van gisteren vonden we erg spannend!

Verder ben ik online nog steeds bezig met The Vampire Diaries en kijk ik zo nu en dan ook weer anime. Ik ben een tijdje geleden mijn watchlist gaan aanvullen met series die ik nog wil gaan kijken en dat zijn er behoorlijk wat haha! Sommige series wil ik herbekijken, maar sommige heb ik ook nog nooit gezien. En zoals ik al vaker heb aangegeven, ik heb nou eenmaal meer met series dan met films!

Welke series kijk jij op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: 1, 2

Tagged

6 thoughts on “Series die ik momenteel volg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.