Fashion

School girl

Het heeft een tijdje geduurd, maar ik heb weer een outfit voor jullie! De laatste week voor de vakantie is het nog even bikkelen als school girl en daar vond ik deze outfit erg toepasselijk voor. Eigenlijk had ik een ander shirtje in mijn hoofd, maar die bleek ik niet eens meer te hebben haha! Waarom ik die dan in mijn hoofd had weet ik ook niet.

outfit school girl

outfit school girloutfit school girl outfit school girloutfit school girloutfit school girl outfit school girlTruitje Noppies Maternity | Shorts Karma Denim | Thermolegging Action | Laarsjes Bristol | Ring Joanne’s Mode Accesoires

Nog maar een paar dagen naar school en dan is het eindelijk weer vakantie. Ik merk dat ik er echt weer aan toe ben, omdat ik de laatste tijd weer erg vermoeid ben. Deze dagen zitten we maar met een klein aantal in onze klas, omdat een groot aantal dingen doet rondom Serious Request voor o.a de Leeuwarder Courant. Ikzelf moet mij voorbereiden voor de benefietshow met onze dansschool aanstaande zaterdag in Ureterp, waarvan het geld gaat naar Stichting Opkikker.

De laatste dagen nog even door bikkelen, al verwacht ik dat we niet al te veel gaan doen. Daarom hoop ik vooruit te kunnen werken, zodat ik in de vakantie minder aan school hoef te denken!

Ben jij toe aan vakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “School girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.