Fashion, Video's

Schoenen Stash 2016

Na een hele tijd uitstellen vond ik het tijd om Schoenen Stash 2016 op te nemen. Toen ik vorig jaar voor het eerst een schoenen stash had opgenomen, zag ik pas hoeveel er eigenlijk weg kon, omdat ik ineens het overzicht had. In het afgelopen jaar is daardoor het een en ander veranderd in mijn schoenen stash en vandaar ook dat ik er een nieuwe versie van heb gemaakt.

Het is natuurlijk super leuk om de verschillen tussen dit jaar en vorig jaar te zien, dus om ervoor te zorgen dat het verschil goed zichtbaar is, heb ik de schoenen uit de 2015 versie die ik nog wel heb op dezelfde volgorde gehouden per categorie. Vervolgens zie je dus de nieuwe schoenen tussendoor verschijnen.

Hoeveel paar schoenen heb jij?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “Schoenen Stash 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.