Beauty

Rimmel London Glam’eyes

Rimmel London Glam'eyesEen tijdje terug toen ik in de stad was om sinterklaasinkopen te doen, ging ik ook even een kijkje nemen bij de Big Bazar. Ze verkopen daar heel veel make-up merken, die normaal veel duurder zijn. Eigenlijk een soort restverkoop. Ik kwam dit Rimmel London Glam’Eyes HD palette tegen en besloot hem te gaan testen, omdat ik er al het een en ander over had gehoord.

Rimmel London Glam'eyesIk koos voor het palette met de paarse tinten, omdat ik deze er het mooist uit vond zien. Dit palette draagt de naam 006 Purple Reign en bevat 4 soorten kleurtjes. Door het printje ziet het er erg mooi uit en ik verwachtte er dan ook vrij veel van.

Rimmel London Glam'eyesHelaas viel de pigmentatie een beetje tegen! Ik moest namelijk meerdere malen erover heen om het resultaat hierboven te krijgen! Er kwam vrij weinig van af. Hierdoor ben ik bang dat het op je ogen nauwelijks zal opvallen, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ga nog wel een look proberen te maken met dit palette, maar verwacht er eerlijk gezegd niet zo veel van.

Achteraf ben ik blij dat ik dit palette bij de Big Bazar heb gekocht, omdat het me zo tegen valt. Het kostte me in dit geval €2 dus qua prijs viel het gelukkig mee. Ik heb ook een nagellak van dezelfde collectie en ben hier nu extra benieuwd naar! Binnenkort zal ik dat nagellakje ook eens uit testen en hopen dat het me beter bevalt dan het palette.

Heb jij een Glam’eyes palette in bezit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Rimmel London Glam’eyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.