Lifestyle

Review Replay iPhone 5 hoesje + Winactie!

Replay ken ik oorspronkelijk als een redelijk prijzig kledingmerk, maar ik ontving een mailtje waarin stond dat ze nu ook iPhone hoesjes hebben! Vandaag een review over een van deze hoesjes namelijk een flip case voor de iPhone 5. Dit hoesje komt uit de webshop iPhone-Cases.nl waar ze de iPhone 5 flip case verkopen van o.a het merk Replay. Klik op Lees Meer om de review te lezen EN om dit hoesje te winnen!

IMG_7313De lijn bevat verschillende soorten printjes en kleuren, maar in dit geval koos ik voor een simpele zwarte met daarop de R van Replay. Het hoesje is gemaakt van leer en op zo’n manier gemaakt dat de poorten voor oplader, koptelefoon en de volumeknoppen nog steeds toegankelijk zijn. Super handig dus! Nadeel van deze kleur is alleen wel dat je elk stofje erop ziet, maar het gaat er natuurlijk voornamelijk om of het hoesje praktisch is. En dat is ie zeker!

IMG_7314 IMG_7298-2

Aan de bovenkant is de flipcase vastgemaakt met een sterk magneetje. Hierdoor heb je geen last van gepruts om het hoesje open te kunnen maken en zit het hoesje toch stevig vast. Het hoesje is erg simpel, maar heel handig in gebruik. Het beschermt zowel de voor- en achterkant van je mobiel, in tegenstelling tot een Incase hoesje.

Helaas voor mij heb ik geen iPhone en is dit hoesje bestemt voor de iPhone 5, dus past het niet om mijn mobiel. Daarom wil ik graag een van jullie blij maken met dit geweldige hoesje! Dus mocht jij een iPhone 5 hebben en nog wel een hoesje kunnen gebruiken, kijk dan hoe je mee kunt doen.

Wat moet je doen?
– Laat duidelijk in een reactie achter dat je mee doet

– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje
– Volg mijn blog via Bloglovin

Meedoen kan t/m donderdag 10 juli 23:59

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Review Replay iPhone 5 hoesje + Winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.