Lifestyle

Review Hello Kitty Drinken

Hello Kitty drinken

Een tijdje geleden kocht ik dit blikje Hello Kitty drinken. Ik zag het al een paar keer op Facebook voorbij komen en ik besloot hem ook uit te proberen.

Eerst rook ik aan het blikje en vond het een beetje naar Red Band snoepjes ruiken. Op de achterkant van het blikje staat dat het cafeïne vrij is en er bijna geen calorieën in zitten. Ook staat erop dat het de smaak van gummyberen heeft. De smaak doet me denken aan energy! Toch smaakt het anders dan gewone energy, het lijkt wel alsof ik iets mis. De smaak van gummyberen proef ik zelf eerlijk gezegd niet echt. Ik had er meer van verwacht!

Conclusie
Ik zou toch sneller naar een gewone goedkope energy van €0,29 grijpen dan naar dit drankje. Het is niet vies, maar ik mis toch wel iets qua smaak. 

Dit blikje drinken is te koop bij de Action voor €0,39

Heb jij dit drankje al uitgeprobeerd?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

5 thoughts on “Review Hello Kitty Drinken

  1. Cool! Ik wil straks nog even naar de Action gaan dus ik ga kijken of ze hem hebben, haha!
    Ik had ook een keer van die stokjes van Hello Kitty die je kon dippen in aarbeienspul (net als la vache qui rit cheese dippers), die waren echt super lekker! Volgens mij had ik die toen bij een of andere Toko gekocht. Anyway, Hello Kitty eten is nice!

  2. Ik vind het juist wel heel erg lekker! Ik hou persoonlijk niet zo van energydrank, maar deze vind ik dan wel weer erg goed.
    Zo zie je maar dat smaken verschillen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.